UCB Technometal: Přední dodavatel hutních materiálů

Hledáte spolehlivého dodavatele kvalitních hutních materiálů? Ke stálicím na českém trhu patří již od roku 1996 společnost UCB Technometal, která nabízí široký sortiment profilů z kontinuálně lité litiny a barevných kovů. Rozsáhlé portfolio služeb zahrnuje také CNC obrábění, hrubování a dělení materiálů či povrchovou úpravu profilů.

Společnost UCB Technometal je od roku 2006 součástí skupiny United Cast Bar. Patří k největším obchodním společnostem s kontinuálně litou litinou v České republice i na Slovensku. Stejně úspěšná je také se sortimentem barevných kovů, jako jsou slitiny z mědi, mosazi a bronzu.

Proč nakupovat hutní materiál právě u UCB Technometal?

U společnosti UCB Technometal nakupují litinové polotovary jednotlivci (kutilové, řemeslnici…) i velké stavební a průmyslové firmy. Rozsáhlý sortiment je skladem a dostupné jsou také přířezy z profilů od jednoho kusu. Strategická poloha skladu umožňuje rychlou expedici zboží po celé České republice a Slovensku. Díky přehlednému e-shopu je proces objednávky intuitivní a nekomplikovaný. Přeprava objednaného zboží probíhá prostřednictvím smluvních dopravců.

Komplexní nabídka doprovodných služeb

Moderně vybavená pobočka disponuje pilami, klasickými i CNC frézkami a soustruhy. Díky tomuto vybavení může UCB Technometal poskytovat množství služeb, jakými jsou CNC obrábění, broušení na plocho i na kulato, výroba hydraulických kostek a rozvaděčů, dělení materiálů, hrubování materiálů od průměru 30mm do 550 mm a délky 1500 mm, výroba silnostěnných pouzder a v neposlední řadě také speciální povrchové úpravy finálních obrobků. Kontrola jakosti materiálů a výrobků probíhá formou metalurgických rozborů, ultrazvukových, mechanických, kapilárních a mechanických zkoušek.

Chcete se dozvědět více? Informace o sortimentu a službách najdete na www.unibar.cz.