Krepové povlečení má spoustu výhod

U povlečení se zaměřujeme na tři hlavní kritéria: materiál, rozměry a barvu. Materiál by vždy měl být na prvním místě. Vždyť v posteli strávíme třetinu života! Děsí vás složitá údržba ložního prádla? Nemusí, pokud si správně zvolíte.

Přednosti krepového povlečení

Krepové povlečení je ideální volbou pro ty, kteří odmítají brát do ruky žehličku, a nejen pro ně. Na dotyk je velmi příjemné a krásně vypadá. Díky jeho struktuře se snadno udržuje. Nemusí se žehlit, po vyprání jej pouze usušíte a povléknete. Praktické povlečení z krepové látky se hodí do ložnice i dětských pokojů. Vyberte si kvalitní krepové povlečení české výroby, které je zhotoveno z čisté bavlny, a bude se vám spát jako na obláčku. A nenáročnost na údržbu bude příjemným bonusem navíc.

Chytrý nákup na eshopu

Na omak příjemné ložní prádlo s dobrými vlastnostmi je jedním ze základních předpokladů zdravého spánku. I levné krepové povlečení může být kvalitní a dlouho vydržet. Stačí vědět, kde nakupovat. E-shop rodinnebaleni.cz má obrovský výběr povlečení pro celou rodinu ze všech možných materiálů, a to krepové samozřejmě nesmí chybět v mnoha podobách. Patří mezi nejvyhledávanější druhy ložního prádla a na výběr je z mnoha barev i vzorů. Atraktivní jsou abstraktní vzory i jemné a něžné retro motivy. Pořídit můžete povlečení jednobarevné, ale častější volbou jsou látky více barev. Zahalte svou postel do příjemného designu! Pomocí povlečení se dá nejsnadněji změnit vzhled ložnice.

Jaké rozměry?

Nejčastěji je zájem o povlečení 90x200 na klasickou přikrývku nebo 160x200 cm na velkou přikrývku. K oblíbeným rozměrům patří i krepové povlečení 140x220, ideální třeba pro dlouhány. Povlečení z krepu zkombinujte třeba s froté či Jersey prostěradlem. Froté bude ideální pro zmrzlíky, Jersey zase pro ty, kteří dají přednost hladkému a jemnému prostěradlu.