Rozvoz květin v Praze využijete v každé sezoně

Květiny žena přijme s velkým potěšením v kteroukoli denní i roční dobu. Vánoční kytici v typických barvách a s neobyčejně bohatým zdobením navíc ocení nejen jako dárek, ale i jakožto stylový doplněk na štědrovečerní tabuli. Které květy se nejlépe hodí k určitým příležitostem? Jaký květinový dárek ženě přímo vyrazí dech?

Vánoční kolekce a sety

Jste-li zváni na štědrovečerní hostinu v rámci návštěvy u nejbližších příbuzných, hostitelka bude nadšená, když jí přinesete dárek v podobě vánoční kytice na stůl. Není lepší způsob, jak ženě poděkovat za pracnou přípravu večeře, hodiny strávené pečením cukroví, vytvářením výzdoby a dekorací, než obdarovat ji ještě před rozbalováním dárků zaslouženou odměnou. Nakloníte si tím i sebevíc nepříjemnou tchyni. Předvánoční shon z ní rázem opadne a bude se místo toho usmívat. Ruku na srdce, nejvíc práce s přípravou Vánoc mají na svědomí právě ženy. Květináři si s vánočním aranžmá květin dávají velmi záležet, využívají klasických barev – červené a zelené, větviček a ozdob. Vánoční sety kytic se neobejdou bez lahvinky vína a bonboniéry.

Květomluva pro zamilované

Květiny lze darovat i jen tak pro radost, nemusí být zrovna Vánoce či svatý Valentýn. Věděli jste, že pro každou příležitost se však hodí jiná barva růže? Symbolem lásky je odpradávna nepochybně sytě rudá růže. Na rande postačí jedna jediná. Chcete-li ženu ohromit nezapomenutelným dárkem, nechte jí poslat obří kytici rudých růží. V jednom buketu tak dostane třeba hned 200 růží. Její kamarádky zblednou závistí a ona vám padne k nohám. Stejnou službu vám udělá kytice ze zlatých lilií, jež vyjadřují vroucí lásku. Rudé tulipány jsou také vhodné pro zamilované. Nebojte se kytic mixovaných s gerberami, ty značí upřímnost. Karafiátů se naopak vystříhejte, vyjadřují přátelství, a hodí se tedy spíše pro známé a kamarádky, ne tolik pro milovanou ženu.

Ať už chcete potěšit maminku originálním vánočním dárkem, poslat své milované kytici k narozeninám, nebo sehnat v rychlosti kytici na svatbu, využijte spolehlivý a pohotový rozvoz květin Praha. Namíchají vám neobyčejný květinový koktejl přesně podle vašeho přání a pyšní se i speciální vánoční kolekcí!