Prestižní nabídka vzdělání

Udělejte něco užitečného pro budoucnost svým vlastním rozvojem osobnosti. Vzhledem ke skutečnosti, že se neustále zvyšují nároky na trhu práce, je důležité zajistit si patřičnou úroveň vzdělání. Business Institut EDU a.s. nabízí prestižní studium, které je založeno na profesionálním přístupu zkušených lektorů a bohaté praxi. Studium MBA se skládá ze tří semestrů, přičemž každému z nich náleží čtyři studijní moduly.

Výhody manažerského studia

Špičkoví přednášející se během lektorských setkání nezaměřují pouze na teorii, naopak, cílem je předání okamžitě využitelných praktických informací. Představeny jsou konkrétní případy z praxe, které jsou hodny následování, ale také chyby a limity ze kterých mohou posluchači čerpat při zdolávání vlastních pracovních překážek – ať už v soukromém sektoru či ve státní správě. Business Institut nabízí MBA programy z obou těchto oblastí. Řada úředníků si k prohloubení svých znalostí a dovedností vybírá MBA program Veřejná správa, zájemci o vzdělávání v oblasti managamentu se věnuje oboru MBA Management, organizace a řízení nebo MBA Executive management. Právě posledně zmíněný obor je nejvíce přitažlivý pro časově velmi zaneprázdněné zájemce či studenty žijící v zahraničí, lze jej absolvovat kompletně online formou. Pokud vás výše zmíněné, nebo řada dalších oborů, které Business institut nabízí, zaujaly, neváhejte kontaktovat studijní oddělení. Všechny vaše dotazy budou vždy ochotně zodpovězeny.

Pozitivní reference studentů

Fakt, že je studium na této škole více než přínosné, dokládají nejen kladné osobní reference bývalých studentů, ale také statistiky. Celých 98 % absolventů studium doporučuje a 85 % potvrzuje návratnost studijních nákladů do dvou let. Již v průběhu studia mají studenti možnost navazovat užitečné a kontakty.