Prodej a pronájem dopravního značení

Snad nikdo si dnes neumí představit provoz na silnicích bez dopravních značek. Možná jste nevěděli, že se první systematické dopravní značení v Česku objevilo asi v roku 1910. Postupně vznikaly další dopravní značky, které se začaly podobat těm dnešním. Provedení dopravního značení České republiky je úzce spojeno s evropskými úmluvami. Naštěstí se jimi nemusí do puntíku řídit.

Jaké jsou dopravní značky

Každé malé dítě ví, že se dopravní značky dělí na výstražné, které signalizují nebezpečí. Jsou trojúhelníkové s červeným okrajem. Příkazové značky mají podobu kruhu s bílým symbolem na modrém podkladě. Zákazové značky jsou známé formou kruhu s černými symboly na bílém podkladu s červeným okrajem. Značky sdělující informace mají pravý úhel. Ještě existují značky upravující přednost na křižovatkách, mají různorodé tvary.

Prodej a pronájem dopravního značení

V dnešní době si můžete dopravní značení zakoupit anebo pouze pronajmout. Pokud oslovíte firmu TOP Znak zabývající se prodejem dopravního značení, zrcadel, příslušenství, zpomalovacích a vodících prahů, retardérů, parkovacích zábran, sloupků a balistů, očekávejte profesionální přístup a pestrou paletu nabízených produktů. Společnost se věnuje také pronájmu přechodového dopravního značení, příslušenství, zařízení, plastových svodidel, lávek pro pěší, světelné signalizace.

Vše půjde jako po másle

Spolehlivý prodejce nabízí také montáž a demontáž svislého dopravního značení, navíc vykonává výkopy, osazení sloupků i s montáží vybrané dopravní značky. Tímto výčtem služby nekončí. Lze doporučit také montáž příhrad a lamelových značek, pevných i sklopných sloupků a zábran. Pakliže si nevíte s návrhem dopravního značení rady, kontaktujte firmu TOP Znak. Vytvoří projekt a postará se o veškerá inženýrská opatření.