Jak vybavit zasedací místnost

Součástí každé firmy by měla být zasedací místnost. Je to místo pro jednání s obchodními partnery, klienty, pro různé porady, školení apod. Velikost zasedací místnosti by měla odpovídat tomu, kolik lidí plánujeme v ní usadit, obecně se dělají zasedací místnosti pro cca 10 – 50 osob. Vybavení pak může být různorodé, vše záleží čistě na vkusu a potřebách.

Někdo chce, aby jednací místnost byla součástí kanceláře, proto se vybírá takový kancelářský nábytek, který koresponduje s okolním interiérem, většinou však jsou zasedací místnosti samostatné, a tak lze vybírat kancelářský nábytek podle vlastního vkusu a potřeb.

Důležité při zařizování zasedací místnosti nepodcenit výběr nábytku, jelikož se tam budou konat různá zasedání, je tedy třeba, aby všechen kancelářský nábytek v zasedací místnosti byl nejen hezký na pohled, ale také plně funkční a praktický. K tomu je také zapotřebí nezapomenout na to, že by všechen nábytek měl být modifikovatelný, aby se celá místnost mohla uzpůsobit potřebám daného jednání nebo schůzky.

Kancelářský nábytek do zasedací místnosti


Do zasedací místnosti nepatří rozhodně jen jednací stoly a kancelářské a jednací židle. Další součástí by měly být například kartotéky, skříně, skříňky, křesla, výškově nastavitelné stoly apod. Zasedací místnost by měla být reprezentativní a funkční ale zároveň také by měla vyzařovat příjemnou atmosféru. Opomenout bychom neměli také doplňky jako je elektrifikace stolových prvků třeba vestavným zásuvkovým portem nebo osazení různých částí multimediálním připojením.

Zásuvkový port je elegantním řešením tam, kde je zapotřebí připojit elektrické, datové nebo AV body. Své uplatnění najde nejen v zasedacích místnostech, ale také v hotelových pokojích, školících místnostech v kancelářích, kde se umístí do konferenčních nebo pracovních stolů. Jeho velkou výhodou je to, že máme zásuvky neustále při ruce.

Kde vybírat kancelářský nábytek


Na internetu je spousta eshopů, kde nabízejí různý kancelářský nábytek, jako jsou kancelářská křesla, stoly, jednací židle, kartotéky nebo celé kancelářské sestavy. Ten kdo si chce zároveň prohlédnout jednotlivé kusy nábytku i v reálu, měl by si vybírat takové eshopy, které mají vlastní showroomy.

Jedním takovým obchodem je například společnost ATS holding s.r.o., která má nejen vlastní webové stránky, kde jsou různé druhy kancelářského nábytku nejen do zasedacích místností, ale také do recepcí, čekáren a dalších kancelářských místností.

Tato firma má i showroom, který se nachází v Havlíčkově Brodě a zákazníci se tak mohou pohodlně na vše podívat. Na showroomu jsou také pro zákazníky k dispozici odborně proškolení pracovníci, kteří mohou pomoci s výběrem.