Nadčasovou životnost a moderní design předurčují imitace betonu

Imitace pohledového betonu jsou dnes často používanými stavebními materiály, které jsou svou nadčasovou trvanlivostí srovnatelné s betonem. Z imitace se zhotovují stěny, podlahy a schodiště, ale i nábytek. S pomocí stěrek se betonové imitace vyhladí do plochy beze spár, která je absolutně nenáročná na údržbu. Proto je této imitace využíváno k vytváření zajímavých designů interiérů v domácnostech, veřejných prostorách, reprezentativních budovách, kancelářích a recepcích.

Imitace betonu o různé hrubosti a patině

Potřebujete ozvláštnit prostory zajímavým materiálem, jenž má velkou šíři využití a zároveň je odolný proti mechanickému poškození a vlhku? Zvolte si imitace betonu. Díky variabilitě této hmoty lze dodat povrchu různý typ hrubosti – od úplného hrubého vzhledu s výraznou kresbou až po hladký s jemným nebo zcela potlačeným vykreslením. Povrchy se dají strukturovat patinou. V současné době je v oblibě pórovitá struktura s jemně broušeným povrchem. Zajímají vás konkrétní ukázky povrchů imitace betonu? Nahlédněte do galerie specializované firmy AB Parket na stránkách pohledove-sterky.cz a budete mít lepší představu, jakým způsobem zkrášlit konkrétní interiér.

Komplexní realizace zakázek s pokládkami podlah a obložením ze dřeva

Rodinná firma AB Parket se zabývá zakázkovou realizací v interiéru i exteriéru s pomocí pohledových stěrek Pandomo, Porviva a imitace pohledových betonů. Přání zákazníků jsou řešena individuálně a komplexně. Proto jsou v rámci realizace imitace betonu nabízeny i pokládky dřevěných podlah a obložení vnitřních i venkovních stěn dřevem. Nadstandardně dlouhá záruční lhůta 36 měsíců a bezplatné obhlídky ukončených zakázek technikem dávají zákazníkům jistotu, že své interiéry svěřili do rukou pracovníkům se zkušenostmi a znalostmi v oboru, již věří své prováděné práci a ručí za kvalitu použitých materiálů.