Půjčky bez registru: Co vše může fungovat jako zástava

Potřebujete co nejrychleji získat potřebnou hotovost na jakékoli výdaje? Pokud ano, rozhodně se vyplatí vsadit na moderní půjčky, jež nabízejí některé nebankovní společnosti. Jedná se o úvěry, na které dosáhne spousta lidí, a to především proto, že se při jejich realizaci nenahlíží do registru dlužníků. Těch je jen v České republice hned několik, přičemž nejznámějším registrem je Solus. Každá společnost vyžaduje oproti půjčení hotovosti nějaké záruky. Jaké? Na to se zaměříme podrobně v tomto článku.

Výše příjmů či zisk z podnikání

Asi nejčastější zárukou ze strany žadatele o půjčku je doložení výše jeho příjmů. Jednoduše je nucen ukázat poskytovateli výpis ze svého bankovního účtu, případně potvrzení od zaměstnavatele. Jestliže daný člověk ucházející se o půjčku podniká, doloží výši svých příjmů také výpisem z účtu, na který mu chodí tržby. Pro lidi mající příjem se jedná o optimální typ realizace úvěru.

Záruka v podobě zástavy nemovitosti

U velkých půjček se zpravidla řeší zástava vlastní nemovitosti. Z té mají ale mnozí lidé oprávněně obavy. Když se nepovede splácet včas, mohou přijít exekutoři a objekt zabavit. Tato záruka se prosazuje hlavně u hypoték. Dům, který rekonstruujete nebo stavíte, funguje jako zástava.

Máte strach o střechu nad hlavou? Zastavte auto!

Jestliže se bojíte obstavení domu, anebo potřebujete pouze menší hotovost, vsaďte na půjčky se zástavou vozu. Výbornou volbou je v tomto odvětví Zastavuz.cz. Právě u této společnosti si můžete velmi rychle půjčit finanční hotovost s tím, že zastavíte auto, loď, letadlo nebo jiný dopravní prostředek. Určitě nemusíte mít strach z toho, že vůz nebudete moci využívat. Zmiňovaná společnost totiž nabízí také výhodnou službu Money&drive. Auto si necháte jednoduše ocenit a zastavit na některé z mnoha poboček firmy. Poté jím odjedete a na účet vám přijdou peníze.