Plastika břicha jako řešení povislé kůže

Pokud jste už někdy zhubli desítky kilogramů tuku, určitě víte, jak úžasný pocit to je. Možná jste však také zažili problém, který se s výrazným hubnutím pojí, a to je povislá kůže. Ta se totiž s úbytkem kil nepřizpůsobí novému tělu a nestáhne se zpět na své místo. Převisy kůže pak nepůsobí atraktivně a je nutné je nějak vyřešit. Jednou z efektivních možností je plastika břicha. Jak toto řešení převislé kůže probíhá a pro koho je vhodné?

Jak probíhá plastika břicha

Plastická chirurgie řeší problémy s povolenou břišní stěnou a povislou kůží na bříšku. S těmito projevy se můžete setkat po těhotenství nebo po výrazném zhubnutí. Na rozestup přímých břišních svalů a nehezké vyklenutí břicha už pak nemá vliv ani cvičení, plastika břicha je proto vhodnou volbou, jak se tohoto problému zbavit.

Pokud přemýšlíte o plastice břicha a rádi byste ji podstoupili, pak pro vás bude důležité vědět, jak tento zákrok probíhá. Nejprve vás čeká konzultace s odborníkem, který s vámi probere veškeré důvody a benefity, které vám může plastika břicha zajistit. Díky vyšetření také bude zhodnocen váš celkový zdravotní stav, zkonzultujete s odborníkem prodělané nemoci či operace nebo dědičné sklony k danému estetickému problému. Následně lékař zhodnotí, zda pro vás je nebo není plastická operace vhodná.

Při plastice břicha je odstraněna přebytečná kůže s tukovou vrstvou a zpevní se vám břišní stěna díky sešití přímých břišních svalů. Tato metoda je velmi efektivní a esteticky účinná. Po zákroku se můžete těšit na nové krásnější tělo, které vám zvedne sebevědomí a umožní se opět těšit ze života. Plastiku břicha může pro maximální efekt doplnit i liposukce břicha.

Také jste si říkali, že je plastická chirurgie vhodná pouze pro zvětšení prsou, plastiku nosu nebo pro řešení jiných estetických problémů? Netrapte se už déle s povislým bříškem a navštivte odborníky kliniky plastické chirurgie, kteří vám rádi zodpoví veškeré vaše otázky ohledně vašeho krásnějšího těla.