Horké léto a spodní prádlo

V létě oceníte kvalitní spodní prádlo, které je vyrobeno z lehkých a prodyšných materiálů. Užijte si toto nejteplejší období v roce v zaslouženém pohodlí a dopřejte si každodenní komfort ve skvěle padnoucím spodním prádle.

Barva prádla

Velkou službu vám udělá spodní prádlo světlé barvy, ale nemusíte se bát ani barevných kousků, které osvěží styl vašeho oblékání. Ať už jste milovníky pastelových, zemitých nebo tmavších a tlumenějších barev, tak si vždy vyberte to, co se líbí právě vám. Barva spodního prádla by měla ladit k celkovému outfitu a kalhotky ani podprsenka by rozhodně neměly prosvítat.

Materiál spodního prádla

V horkých letních dnech sáhněte vždy po bavlněném spodním prádle a dejte jim přednost před syntetickými materiály. Díky vhodně zvolenému materiálu se budete cítit skvěle a navíc vzdušně. Vyzkoušet můžete také spodní prádlo ze speciálního materiálu - MicroModal Air, které vás překvapí svou hladkostí a hebkostí.

Nemusíte nosit jen tanga

I když mnohé ženy volí v létě tanga kalhotky nebo jdou třeba bez kalhotek úplně, tak tato varianta rozhodně nepatří mezi nejvhodnější. Klasické kalhotky totiž slouží také k ochraně intimních partií a jejich nošení brání přenosu různých infekcí.

Jaké kalhotky v létě vybrat

V první řadě dbejte na pohodlí. Spodní prádlo by mělo padnout a nemělo by vás nikde škrtit a táhnout. Stejně tak by nemělo být o několik čísel větší a viset na vás. Ať už tedy zvolíte kalhotky s vyšším pasem nebo třeba bokové kalhotky, tak ideální prádlo vytvaruje a zpevní vaši postavu. Zajímejte se o problematické partie vašeho tělo a podle nich vybírejte spodní prádlo.

Muži a léto

Také muži v parných letních dnech řeší, jaké spodní prádlo pro ně bude nejpohodlnější. Většina pak sáhne po ověřených a padnoucích bavlněných trenýrkách. Muži ocení nejen jejich pohodlný střih, vzdušnost a volnost, ale také rozparky na nohavicích, které umožňují pohyb bez omezení.

Další letní tipy

  • Vždy, když se chystáte v létě k vodě, tak si s sebou vezměte čisté spodní prádlo a z mokrých plavek se ihned převlékněte.
  • Pokud si oblékáte mini sukni nebo letní šaty, tak myslete na to, aby se spodní prádlo pod oblečením nerýsovalo, neprosvítalo či jinak nevystavovalo na odiv veřejnosti.
  • Volte takový střih spodního prádla, který podtrhne vaše přednosti a zakryje nedostatky.
  • Při vysokých teplotách a v horku si můžete spodní prádlo měnit i častěji. Na dovolenou si pak přibalte raději o jednu až dvě sady spodního prádla navíc.
  • Abyste se vyhnuli nepříjemným infekcím, bakteriím, kvasinkám a zánětům, tak vždy noste spodní prádlo a bez něj choďte minimálně.
  • Klasické bavlněné kalhotky jsou nejpohodlnějším kouskem vašeho šatníku a můžete v nich v létě sportovat, cestovat a nosit je denně.