Nebankovní půjčka Zaplo patří z mnoha důvodů k nejoblíbenějším na trhu

Klasické úvěry od bankovních ústavů jsou dnes pro stále více lidí nezajímavé. Poskytují se sice i na vysoké obnosy peněz, jenomže před tím, než dojde k jejich schválení a zaslání peněz, skýtají mnohá úskalí. Musíte splnit celou řadu podmínek, z nichž mnohé jsou pro žadatele nepřekročitelné. Právě proto roste obliba nebankovních půjček.

Nebankovní půjčky jsou poskytované soukromými subjekty. Obvykle kladou daleko méně požadavků. Peníze se však poskytují hlavně na kratší dobu a v menších obnosech. Pro klienty jsou ale lehce dostupné a snadněji se splácí.

První půjčka je bez poplatků

Typickým příkladem je Zaplo půjčka online do 8 000 Kč zdarma. Jedná se o nebankovní půjčku, v jejímž rámci musíte splnit jen několik základních podmínek. V první řadě musíte být občany České republiky a mít zde trvalý pobyt. Dále je potřeba být starší 18 let a nemít záznam v registru dlužníků. Dá se samozřejmě najít i půjčka ihned bez kontroly v registru, u ní však počítejte s vyššími poplatky nežli v případě Zaplo půjčky.

Peníze máte na účtu za pár minut

Obliba Zaplo půjčky je dána také tím, že peníze po schválení obdržíte během několika minut na váš bankovní účet. Právě jeho vlastnictví je další podmínkou k úspěšnému schválení úvěru. Splácení pak probíhá jednorázově, a to nejpozději do 30 dní. Ve výjimečných případech je možné si splátku za poplatek prodloužit.

Poskytovatel půjčky Zaplo funguje v řadě zemí

Zmíněnou půjčku poskytuje společnost 4Finance. Jak vyplývá ze srovnání produktů 4Finance v ČR i ve světě, je Zaplo jednou z jejích stěžejních a v tuzemsku nejoblíbenějších půjček. A to i díky tomu, že žádost lze kompletně vyřídit online, napoprvé se stačí pouze registrovat a vyplnit nezbytné údaje o vaší osobě. K tomu je nutné mít platný občanský průkaz, cestovní pas či řidičský průkaz.