Co všechno potřebujete do barber shopu?

Kadeřnická profese je v posledních letech čím dál více na vzestupu. O mnohých kadeřnících se mluví jako o celebritách a je pravda, že když už si najdete toho svého, rozhodně ho měnit nebudete. Není tedy divu, že mnoho mladých a nadějných kadeřníků a kadeřnic chcete česat své zákazníky v něčem jiném, než bylo běžné do teď. Při zařizování vlastního pracoviště jsou důležité prostory, ale stejně podstatné je i samotné vybavení kadeřnického salónu.

Vybavení kadeřnických salonů

Asi základním kouskem každého kadeřnického salónu je kadeřnické křeslo a mycí box. Samozřejmě můžete stejně dobře mýt vlasy v umyvadle, ale bude to působit poněkud zvláštně a nedivte se, když se k vám lidé nebudou vracet. Mycích boxů je hned několik různých druhů a každý umí kromě mytí trochu něco jiného. Velmi praktická je například nastavitelná výška umyvadla.

Vybavení od Olympway

Pokud tedy právě přemýšlíte, že byste začali podnikat sami na vlastní pěst a potřebujete kvalitní vybavení do vašeho kadeřnického salónu, určitě se podívejte na internetové stránky www.olympway.cz. Společnost Olymp se na trhu s kadeřnickým vybavením pohybuje již dlouho a máte tedy jistotu, že jejich produkty jsou kvalitní. Velmi snadný je i nákup. Jednoduše si vyberete zboží a k objednávce uvedete kromě běžných údajů také místo montáže zboží. Společnost Olymp vám obratem pošle potvrzení objednávky na uvedenou emailovou adresu, tím hned jasně víte, že jste objednávku odeslali správně. Následně vám přijde faktura, na které bude uvedena záloha ve výši 60 % z ceny objednávky. Na dokladu bude uvedená kromě ceny za zboží uvedena i ta za montáž a dopravu. Tyto položky musí být rozepsány zvlášť, protože se liší v závislosti na počtech kusů, hmotnosti a vzdálenosti. Po zaplacení zálohy budete informováni o termínu dodání zboží. Zbylých 40 % z ceny uhradíte již přímo při převzetí.