Firemní vozový park lze vyřešit dlouhodobým pronájmem

Obzvlášť v začátcích podnikání bývá problematické dát dohromady peníze na nákup vozidel pro všechny zaměstnance, kteří potřebují být mobilní. Firma ale nemusí mít na účtu statisíce, aby mohla pořídit celý vozový park. Existují i jiné možnosti.

Většinu lidí jako první napadne leasing, ať už ten klasický finanční, nebo operativní. Finanční leasing ovšem příliš výhodný není, pokud vyloženě nechcete, aby vůz zůstal ve vašem vlastnictví. Nutno podotknout, že než celé auto splatíte, už dávno ztratí velkou část ze své hodnoty. Co můžete dělat jiného?

Dlouhodobý pronájem vám ušetří spoustu starostí

Vhodným řešením pro firemní vozový park je pronájem aut. Hodně sice záleží na tom, u jaké autopůjčovny si ho zařídíte, avšak téměř vždy jsou v ceně veškeré náklady spojené s provozem. Nepřiplácíte nic za údržbu, pojišťovnu atd. Ve srovnání s operativním leasingem zase nejste dlouhodobě vázáni. Zatímco u operativního leasingu se sepisuje smlouva zpravidla na dva nebo tři roky, dlouhodobý pronájem lze sjednat třeba na měsíc.

Dostanete téměř nové vozidlo

Namítáte, že u operativního leasingu máte jistotu nového vozu? Takhle to ale může fungovat i v půjčovně. Například autopůjčovna www.taggart.cz nabízí k dlouhodobému pronájmu pouze nové nebo roční vozy. Jejich průměrný věk je 9 měsíců a průměrný počet najetých kilometrů pouze 18 000. Není tedy divu, že je Taggart partnerem mnoha firem.

Téměř nová auta jsou spolehlivá, dělají dobrý dojem na veřejnost a nejsou s nimi žádné starosti. Velkou výhodou je, že se nemusíte vázat dlouhodobě. Zkuste pronájem třeba na měsíc a sami uvidíte, zda vám takhle vše bude vyhovovat. Taggart je nejlevnější autopůjčovna, kterou najdete, protože nabízí jedinečnou akci, že pokud objevíte stejné auto za lepší cenu, poskytne vám ještě nižší nabídku. Kde jinde tedy žádat o pronájem auta než právě tady?