Vše o MBA a jak si vybrat vhodnou školu

Hledáte si novou práci, případně byste se rádi ucházeli o vyšší pozici, ale zjišťujete, že konkurence je veliká a uspět v ní není lehké? V tomto případě by pro vás studium MBA bylo ideálním řešením. Pojďme však popořádku.

Co to vlastně MBA je? Master of Business Administration (MBA) je profesně vzdělávací program, který nabízí účastníkům rozšíření manažerských znalostí a dovedností nad rámec vysokoškolského vzdělání. Tento program je určen nejen pro manažery, členy managementu, podnikatele, představitele neziskových organizací či veřejné správy, ale také pro všechny ostatní, kteří chtějí získat náskok před ostatními a rozšířit si znalosti o nové a moderní informace z oboru.

Pokud jste si už o MBA něco zjišťovali, jistě jste narazili na otázku, jak si vybrat vhodnou vzdělávací instituci. Je nemyslitelné a časově velmi náročné, abyste do každé školy poskytující MBA vzdělávání chodili osobně. Samozřejmě můžete projít každou webovou stránku konkrétní školy, ale efekt možná nebude takový, jaký byste očekávali. Řešení však existuje. Proto doporučujeme srovnání MBA škol.

Srovnání-mba.cz je jednoduchá stránka, na níž naleznete všechny informace pohromadě. Jednoduše si navolíte, v jakém oboru či oblasti se chcete vzdělávat, jaká by měla být délka studia, a během pár sekund máte po ruce seznam škol přesně podle vašich zadaných kritérií. Preferujete online formu studia s nástupem ihned, ale nižší cenou? Žádný problém. Ve srovnávači naleznete vhodnou vzdělávací instituci podle vašich preferencí. Pak už můžete jednoduchým kliknutím navštívit stránku dané školy, dohodnout detaily a cesta k nové práci či povýšení je na dosah.

Obrovskou výhodou srovnávače MBA programů a škol je časová úspora a jednoduchost a přehlednost informací. Nemusíte nikam chodit, telefonovat či psát e-maily a zbytečně se zahlcovat informacemi, protože každá MBA škola svým studentům nabízí něco jiného. Jestli to jsou třeba workshopy, přednášky z praxe, slevy na studijní literaturu… Budete muset absolvovat i přijímací řízení? Která škola nabízí MBA na zkoušku? Podle čeho vybírat MBA školu?

Na všechny tyto otázky naleznete odpověď ve srovnávači MBA škol.