Hledáte specialistu na měřidla a kalibry? Máme pro vás jeden tip

Z globálního hlediska ekonomická krize už dávno pominula, přičemž spousta společností opět rozkvétá. Jednou z rychle rostoucích oblastí je kovoobrábění, ve kterém hrají důležitou roli nástroje jako kalibry a měřidla. Ale najít dodavatele, který dokáže zaručit špičkové provedení, není až tak jednoduché.

Pozitivní ohlasy má společnost Michovský-TOOLS specializující se na český a slovenský trh. Popularitě se těší především kvůli tomu, že klade vysoký důraz na kvalitu materiálu. Sortiment odebírá výhradně od renomovaných firem, a proto dokáže nabídnout měřidla na profesionální úrovni.

Jaké nástroje nabízí?

Produktové portfolio výše uvedené společnosti je opravdu rozmanité. Ať už potřebujete frézy na kov, závitníky, vrtáky či kalibry, nepřijdete zkrátka. Vychvalované jsou frézy z monolitního kovu či s vyměnitelými břitovými destičkami, které nachází uplatnění při obrábění ocele, hliníku, mědi, titanu, plastu a nerezu. Kompletní nabídku zhlédnete přímo na webové stránce www.nastroje.cz, kde jsou produkty rozdělené do přehledných kategorií.

Stěžejními produkty jsou měřidla a kalibry

Mezi nejžádanější sortiment patří měřidla od mikrometrických měřidel přes výškoměry a hloubkoměry až po dutinoměry. Pyšní se prodlouženou životností, a tak nebudete muset každé dva roky kupovat nové nástroje. Prostřednictvím kalibrů zase zjistíte, zda rozměry výrobku odpovídají požadovaným parametrům. Odborná firma Michovský-TOOLS poskytuje rovněž kalibry pro všechny druhy závitů, tudíž jednoduše odhalíte odchylky u jakéhokoliv závitu.

Pokud chcete s výběrem poradit, stačí vytočit zákaznickou linku 312 283 862, kde se vás ujme proškolený personál a provede vás celým procesem nákupu. Případně můžete poslat e-mail, jestliže vám telefonická komunikace nevyhovuje.