JaBo s.r.o.- Zdravá lékárna

Legií 1851

58301, Chotěboř

  • +420 777127692
www.zdravalekarna.eu

Předmět činnosti firmy JaBo s.r.o.- Zdravá lékárna

Jsme distributorem bílkovinné diety PROTICARE SUPPORT https://www.proticare.cz/

Jsme kamenná soukromá neřetězcová lékárna, závislá jen na Vašich přáních a potřebách. Z tohoto důvodu se snažíme přizpůsobit sortiment lékárny Vašim požadavkům, přičemž je naší prioritou dosažení co nejvyšší kvality za co nejlepší cenu, a to jak u volně prodejných přípravků, tak u léčivých přípravků vázaných na lékařský předpis.

Spokojený klient, který se k nám vrací je pro nás největší odměnou.

Nabízíme Vám možnost individuálního poradenství, možnost rezervace sortimentu, ať už předepsaného lékařem nebo volně prodejného sortimentu, zdravotnických prostředků a pomůcek včetně inkontinenčních pomůcek či kosmetiky. Také jsme rozšířili sortiment zdravé výživy o bezlepkové potraviny. Nabízíme rozvoz inkontinenčních pomůcek zdarma po Chotěboři i širokém okolí. Zajišťujeme pro pacienty, pro lékaře a veterináře přípravu léčivých přípravků (magistra liter) více v sekcích "pro lékaře a veterináře" a "pro pacienty".

Jestliže se Vám nedaří k nám dovolat, neberte to prosím osobně, pravděpodobně obsluhujeme někoho z Vás. Zavolejte znovu, nebo napiště sms nebo email a my se Vám ozveme. Náš kolektiv je malý a práce nás baví, ale právě proto někdy nestíháme zvedat telefony či posílat e-maily okamžitě (jistě Vám odpovíme do 24 hodin).

Naším cílem je maximální možná léčba a prevence při minimální finanční zátěži klienta.

V sekci Akční nabídka naleznete aktuální výhodná balení nebo přípravky za zvýhodněnou cenu.

Naleznete nás i na facebooku ZDE

Další informace o firmě JaBo s.r.o.- Zdravá lékárna

  • IČ : 28828160

Klasifikace a obory firmy JaBo s.r.o.- Zdravá lékárna



    Táto spoločnosť nemá klasifikácie

Klíčová slova

  • zdravá

  • lékárna