Mgr. Michaela Matiová- Psí školka a hotel MiMi

Spořická 59

184 00, Dolní Chobry - Praha

  • +420 608 241 812
www.psiskolkamimi.cz

Předmět činnosti firmy Mgr. Michaela Matiová- Psí školka a hotel MiMi

ŠKOLKA
Denní školka pro psy, otevřeno od pondělí do pátku od 7°° do 19°°. Nenechávejte pejska doma samotného, přiveďte ho do Psí školky MiMi, kde si bude celý den hrát s ostatními pejsky, bude o něj dobře postaráno, může se vyběhat v prostorných výbězích i zalenošit na gauči v psím pokoji a pokud se umaže, můžeme ho také vykoupat, nebo pokud bude mít nějakou bolístku, zregenerujeme ho v naší rehabilitaci. Dopřejte svému pejskovi společnost kamarádů a objednejte se na zkušební návštěvu, kde si pejsek může vyzkoušet pobyt ve školce na pár hodin ZDARMA!

HOTEL
Jestli jedete na služební cestu či dovolenou a chcete, aby se Vás miláček cítil jako doma, přiveďte do Psího hotelu MiMi. Máme otevřeno nonstop, včetně svátků. Se všemi pejsky zacházíme, jako by byli naši vlastní a poskytujeme jim jen tu nejlepší péči a lásku, aby se u nás cítili dobře. Je o ně postaráno 24hodin denně, k dispozici mají venkovní výběhy, suchý a mokrý a samozřejmě také psí pokoj s gauči a pelíšky. Pro majitele, kteří chtějí, aby pejsek spal sám odděleně máme pohodlné prostorné vnitřní kotce s podlahovým vytápěním. Přiveďte svého pejska do našeho hotelu, který se nachází v malebném prostředí na okraji Prahy a uvidíte, že si ho určitě zamilujete!

Taxi
Pokud nestíháte, nebo zrovna nemáte prostor na to, aby jste Vašeho pejska mohli přivézt, neváhejte si objednat naše psí taxi, jezdíme vždy ráno a večer za 20,- kč/1km.

Salón
V našem psím salónku Vám Vašeho pejska rádi vykoupeme, učešeme, ale také ostříháme. Nebo se pejsek jen může v klidu zrelaxovat při aroma koupeli. Kompletní nabídka služeb viz ceník.

Další informace o firmě Mgr. Michaela Matiová- Psí školka a hotel MiMi

  • IČ : 02678861

Klasifikace a obory firmy Mgr. Michaela Matiová- Psí školka a hotel MiMi



    Táto spoločnosť nemá klasifikácie

Klíčová slova

  • hotel

  • hotely

  • psí školka

  • hotel mimi

  • Michaela Matiová

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10