PhDr. Otakar Chaloupka, CSc.

Čertouská 353/8

198 00, Praha-Hloubětín

  • +420 602 205 036
ippa.cz

Předmět činnosti firmy PhDr. Otakar Chaloupka, CSc.

PhDr. Otakar Chaloupka, CSc.
IPPA Partner

V roce 1993 firmu IPPA založil a dnes je jedním z jejích tří strategických a executive partnerů. Ve firmě se dominantně zaměřuje na executiv search a headhunting, dále na vzdělávací a rozvojové programy včetně skupinového a individuálního koučinku, na personálně psychologické a organizační poradenství a na bilanční diagnostiku.

Vystudoval obor psychologie na FF UK, teoretické znalosti rozšiřoval dále během desetiletého působení v Akademii věd ČR, kde pracoval v oblasti základního sociálně psychologického výzkumu v Psychologickém ústavu AV ČR, jakož i využíval možností podílet se na výzkumu aplikovaném.

Teoretické poznatky a praktické zkušenosti dále získával zejména v oblasti psychologického poradenství (jako poradenský psycholog při Úřadu práce hl.m.Prahy), v oblasti přípravy a vývoje manažerských kurzů a tréninků (jako člen vývojového projektového týmu Centrály Komerční banky a.s. a poradenské firmy Andersen Consultig a Arthur Andersen Co.), v oblasti vedení pracovníků (jako personální manažer společnosti Themos Group) i v průběhu vlastních poradenských, přednáškových, školících, tréninkových a rozvojových aktivit, od r. 1993 ve firmě IPPA.

Je členem Evropské asociace experimentální sociální psychologie, je členem Asociace bilanční diagnostiky a je certifikován pro realizaci poradenského procesu bilanční diagnostiky. Absolvoval řadu rozvojových programů v oblasti vedení lidí, motivace, time managementu, komunikačních dovedností, týmové spolupráce apod. (Andersen Consulting, Bank Austria, TMI – Time Management International, Bercley´s Bank, Middland Bank aj.). Absolvoval program a získal certifikát dovedností trenéra (Austrian Bankers´College International).

Další informace o firmě PhDr. Otakar Chaloupka, CSc.

  • IČ : 49267531
  • DIČ : CZ5704190899

Klasifikace a obory firmy PhDr. Otakar Chaloupka, CSc.



    Táto spoločnosť nemá klasifikácie

Klíčová slova

  • zdravotní péče

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10