GROW LUCKY s.r.o.

Guldenerova 2302/66

326 00, Plzeň

  • +420 775 694 681

Předmět činnosti firmy GROW LUCKY s.r.o.

Ať už plánujete výstavbu nového rodinného domu, nebo třeba potřebujete provést rekonstrukci bytového jádra, bez pomoci stavební firmy se neobejdete. Společnost GROW LUCKY se specializuje na veškeré stavební práce v Plzni, Praze a přilehlém okolí a postará se o rychlou realizaci dle přání a potřeb zákazníka. Firma se zaměřuje na stavbu domů na klíč, nabízí také dílčí stavební práce včetně zateplování fasád či rekonstrukcí bytů a domů.

Dům na klíč bez starostí
Chtěli byste bydlet ve svém, ale odrazuje vás od toho náročnost realizace novostavby? Obraťte se na profesionální stavební firmu, která vám postaví dům na klíč. Postará se o vše potřebné, od zhotovení projektu přes realizaci hrubé stavby po finální úpravy a dokončovací práce. Společnost GROW LUCKY má bohaté zkušenosti s realizací domů na klíč. Tým zkušených řemeslníků se postará o precizní zhotovení stavby podle vašich požadavků. Firma využívá jen moderní materiály od ověřených dodavatelů, které jsou zárukou mnohaleté životnosti stavby. Rodinné domy realizuje v Plzni, Praze a v širokém okolí.

Zateplování a další stavební práce
Kromě kompletní stavby domů na klíč se zmiňovaná stavební firma specializuje také na provádění dílčích stavebních prací. Ať už plánujete zateplení fasády či terénní úpravy kolem domu, obraťte se na stavební firmu GROW LUCKY s.r.o., která se o vše postará. Pomůže vám s výběrem nejvhodnějšího izolačního materiálu, který přinese výraznou úsporu na energie. Realizace stavebních úprav bude po domluvě provedena v předem stanoveném termínu. Pro více informací a detailnější nabídku kontaktujte firmu telefonicky a domluvte se na konkrétní formě spolupráce.

Rekonstrukce koupelen i bytových jader
Stavební firma se specializuje také na kompletní rekonstrukce bytů a domů. Postará se o realizaci koupelny i přestavbu bytového jádra. Pomůže s návrhem interiéru i s výběrem sanitární techniky. Firma spolupracuje se zkušenými instalatéry, zedníky, elektrikáři a dalšími řemeslníky, kteří spolu vzájemně spolupracují a rekonstrukci provedou rychle a precizně.

Další informace o firmě GROW LUCKY s.r.o.

  • IČ : 05635519
  • DIČ : CZ05635519

Klíčová slova

  • stavby

  • stavební firma

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10