Léčebna respiračních nemocí Cvikov, příspěvková organizace

Martinovo údolí 532

471 54, Cvikov

  • +420 487 751 242
www.lrncvikov.cz

Předmět činnosti firmy Léčebna respiračních nemocí Cvikov, příspěvková organizace

Léčebna respiračních nemocí v Martinově Údolí ve Cvikově je zdravotnickým zařízením s dlouhou tradicí.

V současné době je zaměřena na léčbu a diagnostiku onemocnění plic a průdušek dospělých pacientů a je součástí Léčebny respiračních onemocnění ve Cvikově, která má na druhé straně obce i speciální zdravotnické zařízené zaměřené na léčbu dětských pacientů.

Naší základní náplní je léčba chronických plicních onemocnění, zejména chronické obstrukční plicní nemoci, bronchiálního astmatu, chronického kašle a chronických plicních zánětů. S těmito diagnosami se u nás mohou léčit pacienti z celé České republiky.

Rovněž se zabýváme diagnostikou a léčbou akutních plicních onemocnění v rámci rozsahu plicních oddělení okresních nemocnic, zejména diagnostikou endobronchiálních onemocnění včetně rakoviny plic. K tomuto účelu je u nás špičkově vybavené endoskopické pracoviště s erudovanýcm personálem.

Kromě výše uvedeného je v našem ústavu i uzavřené oddělení pro léčbu pacientů s tuberkulózou plic, které splňuje všechny předepsané hygienické standardy. Toto oddělení je jediné v Libereckém kraji.

V zájmu zajištění komplexní péče o pacienty spolupracujeme s plicními odděleními krajských nemocnic v Liberci a v Ústí nad Labem, s oddělením hrudní chirurgie v Ústí nad Labem i se všemi plicními klinikami universitních nemocnic v Praze.

Další informace o firmě Léčebna respiračních nemocí Cvikov, příspěvková organizace

  • IČ : 00673951
  • DIČ : CZ00673951

Klasifikace a obory firmy Léčebna respiračních nemocí Cvikov, příspěvková organizace



    Táto spoločnosť nemá klasifikácie

Klíčová slova

  • léčebna

  • Léčebna respiračních nemocí

  • respirační nemoce

  • cvikov

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10