Tesařství Luňáček s.r.o.

Zámezí 22

507 13, Železnice

Logo Tesařství Luňáček s.r.o.Doporučujeme

Předmět činnosti firmy Tesařství Luňáček s.r.o.

Hledáte profesionální a spolehlivý kolektiv v oblasti tesařství a zpracování dřeva? Potřebujete řezivo pro svoje dřevostavby, ploty, terasy či jiné konstrukce? Poté věnujte pozornost naší nabídce služeb, které Vám spolu s odborným poradenstvím poskytujeme. Přesvědčte se o našich schopnostech, tak jako to udělalo mnoho našich spokojených zákazníků. Na ukázku jsme pro Vás připravili galerii vybraných referencí z naší dílny. Pokud Vás naše nabídka zaujala a potřebujete např. podrobnější informace či poradenství, neváhejte a kontaktujte nás. Veškeré dotazy Vám rádi zodpovíme.

Venkovní terasy
Terasy jsou většinou místo, kde trávíte svůj volný čas. Ať už je to terasa u bazénu nebo venkovní terasa u domu, měla by navodit pohodovou atmosféru. K tomu může pomoci i estetika zvolených terasových prken. Například dřevěné terasy výborně zapadnou všude. V porovnání s kamennou nebo betonovou dlažbou je příjemná na dotek a nestudí při chůzi.


Dřevěné fasády
Chcete mít stylovou, moderní fasádu, která má navíc perfektní tepelně a zvukově izolační vlastnosti? Potom jsou pro vás dřevěné fasády jasnou volbou! Nabízíme vám ty nejkvalitnější dřeviny, jako je tepelně upravená borovice, západní červený cedr a sibiřský modřín. Tyto dřeviny patří mezi jedny z nejkvalitnějších přírodních materiálů na světě. Velmi dobře snášejí výkyvy počasí, jsou odolné vůči hmyzu a dřevokazným houbám a mají vysokou trvanlivost.


Dřevěné zahradní pergoly, dřevostavby
Zahradní pergoly, dřevostavby, které slouží především jako nekrytá i krytá posezení, jsou vyráběny ze sušeného smrkového KVH profilu.

Vyrobíme pro vás dřevěné pergoly ke zdi u domu, ale i samostatně stojící modely pro umístění mimo stavbu, .dřevostavbu pro celoroční užívání. Samozřejmostí je i zastínění či zastřešení pergoly.


Dřevěné a WPC ploty
Každý obydlený pozemek vyžaduje oplocení. Záleží na představách a vkusu majitele, jaký plot zvolí. Někdo dává přednost soukromí, a proto si vybuduje například betonový panelový plot, jiný naopak upřednostňuje výhled do ulice nebo propojení s přírodou a postaví si plot z drátěného pletiva. Většina lidí však dává přednost plotům dřevěným nebo WPC plotům.


ESHOP: levne-drevo-barvy-vruty.cz

Další informace o firmě Tesařství Luňáček s.r.o.

  • IČ : 17543185
  • DIČ : CZ17543185

Klíčová slova

  • tesařství

  • dřevostavby