PRECIOSA ORNELA, a.s.

Zásada 317

468 25, Zásada

  • +420 483 332 611
preciosa-ornela.com

Předmět činnosti firmy PRECIOSA ORNELA, a.s.

Výroba skleněné perle a perličky, užitkové, technické, laboratorní a potravinářské sklo, technické kuličky, skleněné tyče
Skleněné perle, výroba skleněných perlí
Výroba skleněných perlí pod značkou TRADITIONAL CZECH BEADS. Skleněné mačkané perle PRECIOSA Traditional Czech Beads v různých tvarech a vzorech - kostičky, olivy, kuličky, srdíčka, geometrické tvary, orientální a florální motivy mačkaných perlí, figurky a další tvary, mačkané perle jsou vyráběny ve všech existujících sklovinách, zušlechtění - smáčení, barevné zatírání, nástřiky, pokovování. Ohňové perle (ohňovky), které se vzhledově přibližují broušeným drahým kamenům a mohou se navlékat. Ohňovky PRECIOSA Traditional Czech Beads se vyrábějí v 13 základních tvarech, 10 výbrusech a v 7 druzích skel, mnoho kombinací tvarů a barev, zušlechtění perlí - listrování, irisování, vakuové pokovování, luxusní drahé kovy, průtahy... Voskové perle, imitace pravých perel, vyráběné samostatnou technologií povrchové úpravy mačkaných, lampových či ohňových perlí. Lampově perle vyrábění navíjením různobarevných sklovin na drát - unitkátní a originální české skleněné perly. Dřevěné perle - výroba perlí ze dřeva v různých tvarech, velikostech a barevných odstínech, lakované, leštěné.
Skleněné perličky
Výroba perliček:
Rokajl - perličky kulatého tvaru vyrobené sekáním skleněných trubiček s hranatou nebo kulatou dírkou na malé kousky, které se tepelně kulatí, leští a třídí dle tvarů a velikostí, hutní rokajl, zušlechtěný rokajl, broušené perličky.
Drops - české perličky ve tvaru kapky (slzičky) s excentricky úmístěnou dírkou. Drops-Extra - perlička s baculatějším tvarem než má Drops.
Čípky - perličky ve tvaru válečku (čípky, tyčinky), nasekané trubičky s různým tvarem dírky.
Farfalle - perličky s neobvyklým tvarem připomínající motýlka nebo mašli.
Dvoukrátky - české perličky ve tvaru krátkého válečku.
Trojúhleníky, čtverce, obdélníky - perličky s trojúhelníkovým, čtvercovým nebo obdélníkovým profilem.
TWIN - dvoudírková perlička oválného tvaru.
Corolla - skleněná perlička.
Tříkrátky - české skleněné perličky v různých barevných odstínech.
Tubes, Pipes, Erzatz, Longzatz - speciální tvary perliček.
Sklářská výroba, sklářské polotovary, tyče, sklo
Výroba sklářských a bižuterních polotovarů a výrobků. Mačkárenské tyče, optické tyče, lampové tyčinky, technické kuličky, lisované lustrové misky, ruční výroba dekoračního skla, lisované a lité sklo, lustrové díly, lustrové ověsy, skleněné polotovary.
Mačkárenské tyče pro výrobu skleněných perlí, bižuterních kamenů a menších lisovaných výrobků v mnoha barvách a barevných kombinacích. Bezbarvé optické skleněné tyče PRECIOSA Traditional Czech Glass s polooptickými vlastnostmi pro výrobce optických čoček, optické tyče pro automobilový průmysl. Barevné a bezbarvé lampové skleněné tyčinky a kompoziční sklo pro práci u kahanu, pro výrobu skleněných figurek, vinutých perlí v různých barvách. Technické skleněné kuličky PRECIOSA Traditional Czech Glass pro průmyslové (technické) účely, kuličky pro mletí, průmysl nátěrových hmot (inertní náplň perlových mlýnů), pro chemický průmysl, surovina pro přesně vybroušené kuličkové ventily. Mikrokuličky pro povrchové úpravy - otryskávání a pro dopravní značení - příměs do barev pro signální značení, mikrokuličky jako médium pro náročnější otryskávání povrchů, dekoraci, výrobu přesýpacích hodin. Osvětlovací skli, skleněné lustrové ověsy, ověsky, skleněné polotovary a výlisky pro výrobu broušených lustrových ověsů, misek, středové dílce pro výrobu svítidel, velkorozměrové díly a lustrové ověsy PRECIOSA Traditional Czech Glass. Laboratorní sklo, skleněné mikrodózy, smáčecí barvící kazety pro laboratoře, dózy na mikrosklo, skleněné kohouty a zátky. Neonové trubice - skleněné barevné trubice pro výrobu neonových reklam, které stále nesou barevný efekt. Olovnaté sklo, barevné sklo s vysokým obsahem oxidu olova pro výrobu tavených skleněných plastik. Dekorativní sklo DESNÁ - umělecké sklo, broušené sklo, dekorační umělecké skleněné předměty a kolekce. Skleněné plakety - nezdobené skleněné bločky a stojánky pro následné dekorování (pískování, rytí, broušení, laserové rytí), plakety s prostorem pro vložení obrázku nebo hodinového strojku.

Další informace o firmě PRECIOSA ORNELA, a.s.

  • Další telefon : +420 483 343 221
  • IČ : 28712226
  • DIČ : CZ28712226
  • Počet zaměstnanců : 714
  • Datum založení : 1.1.2009
  • Výrobce : ano
  • Vývozce : Ano

Klíčová slova

  • skleněné

  • sklo

  • perle

  • perličky

  • výrobu

  • perlí

  • tyče

  • czech

  • traditional

  • skleněných