D FINANCE a.s.

Podzámčí 757

763 61, Napajedla

  • +420 577 775 001
www.linofol.cz

Předmět činnosti firmy D FINANCE a.s.

LINOFOL nabízí kompletní prodejní sortiment společnosti Fatra Napajedla v celé jeho šíři a prodejní sortiment blízkých společností, jako jsou Gumotex Břeclav a Fatra Chropyně (dříve Technoplast Chropyně).

Výrobky z plastů - podlahové krytiny, izolační fólie, hydroizolační systém, kašírované plechy, technické a potištěné fólie, obalové materiály, hygienické fólie, paropropustné fólie a lamináty, polyesterové fólie biaxiálně orientované (lamináty), fólie a desky, tvarované obaly, technické tvarované výrobky, ubrusovina, plastové profily, granulát PVC, svařované výrobky, desky chladících výplní, nafukovací hračky, nafukovací reklamní předměty, multifunkční dlaždice, regranuláty.

PVC podlahové krytiny, plovoucí podlahy, sportovní povrchy
Výroba vinylových podlahových krytin. Vinylová podlahová krytina LINO Fatra, vinylová podlaha v dílcích THERMOFIX a IMPERIO, plovoucí vinylová podlaha FatraClick, obklady stěn MODUL.

Hydroizolace, hydroizolační fólie FATRAFOL
Výroba hydroizolačních systémů. Hydroizolační fólie FATRAFOL, STAFOL, AQUAPLAST a EKOPLAST pro fóliovou izolaci a hydroizolaci plochých a mírně šikmých střech, fólie pro fóliovou izolaci a hydroizolaci balkonů a teras, hydroizolační fólie pro fóliovou izolaci a hydroizolaci podzemních konstrukcí (základů), izolaci proti vniku radonu a úniku ropných látek, fólie pro fóliovou izolaci a hydroizolaci jezírek, rybníčků a vodních ploch.
Doplňky pro hydroizolace - kašírované plechy FATRANYL, držáky, vlnovce, přeplátování, parotěsné fólie a ochranné textílie, nopové fólie, HD-PE a LD-PE fólie, střešní vpusti a komínky, podložky, profily, tmely, lepidla, kotvící a klempířské prvky, tepelná izolace, svařovací přístroje a doplňky.
Střešní izolační systémy: FATRAROOF Thermo - izolace ploché střechy, FATRAROOF Green - izolace zelené střechy.

Paropropustné fólie a lamináty
Paropropustné fólie SONTEK F z vysoce plněného polyethylenu pro jednorázové hygienické potřeby, dětské pleny, dámskou hygienu, inkontinenční vložky a zdravotnické výrobky. Paropropustné lamináty SONTEK L - laminované paropropustné fólie a netkané textílie pro jednorázové hygienické potřeby, dámskou hygienu, inkontinenční vložky, dětské pleny a zdravotnické
výrobky.

Plastové profily
Prodej plastových profilů. Vytlačované plastové profily - profily z neměkčeného PVC (Novoplast), profily z měkčeného PVC (Novodur), profily z ABS, z polyethylenu (LDPE, HDPE,TPE), polypropylenové profily.

BO PET fólie, vícevrstvé laminované fólie
Prodej: biaxiálně orientované polyetylentereftalátové (BO PET) folie TENOLAN® pro flexibilní obaly, elektroizolace a ostatní průmyslové aplikace, vícevrstvé laminované fólie FOLAM® pro výrobu flexibilních obalů.

Technické fólie
Prodej měkčené vinylové fólie v různých barvách. Fólie pro výrobu školní a kancelářské galanterie, zdravotnické fólie, fólie pro vakuové balení, pro stany, technické fólie pro automobilový průmysl.

Plastové svařované výrobky
Plastové svařované výrobky: nafukovací (sedací a vodní) hračky, nafukovací reklamní předměty, ložní vložky a pleny, pláštěnky do kapsy - ESO PLÁŠTĚNKY, pláštěnky na kočárky, nafukovací podušky pro přebalování kojenců, nafukovací cestovní límce, jednorázové rukavice, sprchové závěsy.

Speciální fólie a desky
Fólie a desky z LD-PE, HD-PE pro stavebnictví a spotřební průmysl, výstražné fólie z LD-PE, protismykové fólie z EVA, ochranné desky z PE.

Vstřikované výrobky
Multifunkční plastové dlaždice, krycí čela rolí, přepravky. Vstřikování na dodaných formách - vstřikovací stroje s uzavírací silou 420 - 800 t.

Tvarované plastové výrobky
Tvarované obaly, kelímky, vaničky, desky chladicích výplní, výstelky chladírenských věží.

Další informace o firmě D FINANCE a.s.

  • Další telefon : +420 577 944 251
  • IČ : 26918889
  • DIČ : CZ26918889
  • Datum založení : 1.1.2004
  • Distributor : Ano

Klíčová slova

  • desky

  • fólie

  • hydroizolaci

  • hydroizolační

  • izolaci

  • ldpe

  • nafukovací

  • plastové

  • profily

  • výrobky

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10