Karel Cupal- Renovace podlah, čištění podlah Praha

Braník, Vrbova 662/7

147 00, Praha 4

  • +420 604265472
www.ciste-podlahy.cz

Předmět činnosti firmy Karel Cupal- Renovace podlah, čištění podlah Praha

Zabýváme se čištěním a renovací podlah a dalšími doplňkovými úklidovými pracemi. Starším dlažbám, marmoleům a linoleům vracíme novější vzhled a zároveň je pomocí speciálních polymerových vosků chráníme před dalším znečišťováním. Vodními vysavači vyčístíme koberce či čalouněný nábytek tak, aby zmizely nejenom nečistoty, ale zároveň i roztoči.


Kompletně vyčistíme i okna a vše kolem nich. Čirým sklem bude prosvítat slunce a v místnosti bude mnohem víc světla, než na které jste byli zvyklí. Po tabulích budou snáze stékat deštové kapky. Kromě tabule vyčistíme samozřejmě i vnější a vnitřní rámy a parapety. Nečistoty zbavíme i žaluzie a v případě zájmu vypereme i záclony.


V oboru podnikáme už od roku 1992 a paleta našich služeb je široká. Kromě podlah a oken se zabýváme také ostatním druhem úklidových prací. Potřebujete-li kompletně uklidit prostory před společenskou událostí, kolaudací či po řemeslnicích, jsme tu pro Vás! Pracujeme jak ve velkých prostorách kanceláří, škol či školek, tak v domácnostech a bytech. Kontaktujte nás!

Další informace o firmě Karel Cupal- Renovace podlah, čištění podlah Praha

  • IČ : 41748204

Klíčová slova

  • renovace podlah

  • čištění podlah

  • podlahy

  • mytí oken

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10