Restaurace Sport

Gudrichova 763

747 41, Hradec nad Moravicí

  • +420 553784076
www.sport-restaurace.cz

Předmět činnosti firmy Restaurace Sport

V Hradci nad Moravicí, 10 minut autem od Opavy, se nachází nově zrekonstruovaná restaurace Sport, která je součástí sportovního areálu s fotbalovým hřištěm, venkovním koupalištěm, tenisovými kurty a dalším sportovním vyžitím. Celý areál je bezbariérový s možností příjezdu až ke vchodu restaurace. Podnik rovněž nabízí letní zahrádku, která tvoří příjemné zázemí pro návštěvníky koupaliště a cyklisty z nedaleké cyklistické stezky. Na své si však nepřijdou jen sportovní nadšenci, ale také milovníci dobrého jídla a pití.
V restauraci Sport se zaměřujeme na domácí kuchyni, v níž vaříme mezinárodní i česká jídla z čerstvých sezónních surovin, které odebíráme od místních dodavatelů a farmářů.
K dobrému jídlu patří také dobré pivo a pro nás je skvěle ošetřené pivo závazkem. Na našem čepu najdete Plzeň na hladinku, Radegast 10°, Radegast nefiltrovaný, pivní speciály, čepovaný cider nebo různé druhy limonád. V naší výbavě nechybí ani dobré rozlévané víno z vinařství Němčičky. Po dobrém jídle nic nepotěší víc než šálek dobré kávy. U nás najdete výbornou kávu značky La Bohéme Café dodávanou z místní pražírny ve Vítkově. Ke kávě si můžete pochutnat na našich dezertech, po kterých se budou olizovat i vaše děti. Pro ně máme připravený dětský koutek s televizí a dotykovými hrami, venkovní hřišťátko a nechybí ani přebalovací pult.
Obec Hradec nad Moravicí je centrem odpočinkové a turistické zóny blízko okresního města Opavy. Pokud se tedy po jídle rozhodnete strávit chvíli venku, můžete se projít příjemným prostředím kolem řeky Moravice, navštívit místní zámek nebo přilehlý park v anglickém stylu, nebo využít některé ze sportovních zázemí. A pokud budete po jídle chtít zůstat uvnitř, určitě využijete WI – FI zdarma, projektor s datovým připojením, který umožňuje promítat nejrůznější sportovní přenosy.
Zcela jistě rovněž uvítáte platbu platební kartou i všemi druhy stravenek.
A vrátit se k nám můžete rovnou s celou vaší firmou, protože naše prostory jsou vhodné i pro pracovní workshopy.

pondělí: ZAVŘENO
úterý: ZAVŘENO
středa: 11:00 až 22:00
čtvrtek: 11:00 až 22:00
pátek: 11:00 až 24:00
sobota: 11:00 až 24:00
neděle: 11:00 až 21:00

Další informace o firmě Restaurace Sport

  • IČ : 25831739
  • DIČ : CZ25831739
  • Počet zaměstnanců : 10

Klíčová slova

  • restaurace

  • ubytování

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10