Pekárny Vodička s.r.o.

Malesice, Mlýnská 241/17

318 00, Plzeň 9-Malesice

  • +420 318629435
www.pekarny-vodicka.cz
Logo Pekárny Vodička s.r.o.Doporučujeme

Předmět činnosti firmy Pekárny Vodička s.r.o.

Sídlíme na Březových Horách v Mariánské ulici čp. 85 v Příbrami.

Než z naší pekárny odešly v roce 1993 první výrobky, promítaly se tu filmy (bylo tu kino OKO).A stejně jako bylo kino OKO malé rodinné kino, ve kterém se scházeli lidé z hornické části Březových Hor, tak i naše pekárna je malou rodinnou společností, která se snaží o poctivé řemeslo.

Často dostávám otázku, proč kupovat zrovna naše výrobky a čím se odlišujeme od konkurence.

Hlavním cílem je nenabízet vám rozpečené zmražené výrobky, které obsahují zdraví ne zcela prospěšné látky. Snažíme se poskytnout zákazníkům to, co dáváme vlastním dětem tzn. to nejlepší, co je možné v dnešní době na trhu získat, ať už je to výběrem těch nejkvalitnějších surovin, které jsou na trhu k dispozici až po samotnou výrobu pečiva, kdy není upřednostňována cena nad kvalitou, tzn. vracíme se k postupu našich předků, kdy je ve výrobě jednodušší používat koupený kvásek, který můžeme přidávat do chleba bez větších problémů, můžeme jej skladovat v teple, nepotřebuje žádné speciální zacházení, přesto díky chemickým přísadám vydrží mnoho týdnů.

Naše pekárna si vyrábí vlastní žitný kvas, podle staročeské receptury, tím je zaručena vysoká aktivita živých kultur a tím je prodloužená životnost našeho chleba snížená jeho tendence plesnivět a jeho konzumace je prospěšná našemu zdraví.

Druhou velmi častou otázku, kterou dostávám, je, komu jsou naše výrobky určené, respektive na jakou zákaznickou skupinu se zaměřujeme?

Na tuto otázku odpovídám, že nejčastěji se cílíme na zákazníka, který skutečně hledá kvalitu, ne nízkou cenu, ale na druhou stranu, jedním dechem dodávám, že naše ceny jsou takové, že si tuto kvalitu může dovolit každý.

Již od počátku hospodářské krize se snažíme minimalizovat náklady na výrobu a být maximálně efektivní. A tak naše výrobky můžete najít, jak v dětských léčebnách, mateřských školkách, základních školách, středních a vysokých školách, stejně tak jako ve známých burger restauracích (naše máslová bulka je již proslulá, a trvale se naše výrobky umísťují v TOP 10 restauracích), nebo v renomovaných hotelích po celém území Prahy, ale stejně tak v maloobchodních prodejnách, apod. Náš úspěch je výsledkem práce všech našich zaměstnanců, kdy celá řada těchto lidí pro nás pracuje již od samého počátku, kdy v roce 1993 byly upečené první pekařské výrobky v tehdy bývalém kině OKO na Březových Horách.

Zkušenosti těchto lidí, kteří se snaží svojí práci skutečně dělat srdcem, nás vedlo zhruba před dvěma lety ke změně naší prezentace webové i marketingové, kdy jsme si již byli naprosto jistí, že nový slogan „PEČEME SRDCEM“, není jen nějaký reklamní počin, ale že všechny procesy a kvalitu máme tak dobře zapracovanou, že se můžeme pyšnit tímto sloganem!

Potvrzením našich kvalit je, že se na nás zákazníci začínají obracet sami na základě nějaké dobré zkušenosti, či doporučení. Za to našim zákazníkům velice děkujeme a zavazujeme se býti, co nejlepší, za přijatelnou cenu. Z celého srdce Vám přejeme pevné zdraví a dobrou chuť při konzumaci našich výrobků.

Další informace o firmě Pekárny Vodička s.r.o.

  • IČ : 24206504
  • DIČ : CZ24206504
  • Počet zaměstnanců : 20

Klíčová slova

  • pekařství

  • pekárna

  • pečení