HB pack s.r.o.

Zemědělská 455,

664 84, Zbraslav

  • +420 776873216
www.hbpack.cz

Předmět činnosti firmy HB pack s.r.o.

Společnost HB pack s.r.o. působí v regionu Slavkov u Brna a byla založena v roce 2015.

Jsme výrobní a obchodní společnost zaměřená na oblast obalových materiálů, především výrobu bublinkové fólie, hladké folie a stretch folie.

Dodáváme kvalitní obalový materiál vhodný k širokému spektru použití pro vaši práci či domácnost! Objednat si u nás můžete materiál pro skupinové balení i do menších provozoven.

Vyrábíme polyetylenové bublinkové fólie a výrobky z ní. Dodáme vám bublinkové fólie dvouvrstvé i vícevrstvé na roli, bublinkové fólie antistatické, bublinkové sáčky, přířezy, bublinkové fólie perforované či laminované dalšími materiály (např.fólií s reklamním potiskem, pěnou, netkanou textilií, papírem,...). Rádi bychom upozornil především na naši ojedinělou výrobu a distribuci bublinkové folie o průměru 15mm, která má větší ochranné a výplňové parametry, nežli běžná 10mm bubl.folie. Ve výrobním programu máme samozřejmě i velkou bublinku o průměru 30 mm.

Samozřejmostí je také výroba hladké LDPE a HDPE folie, hadic či polohadic. Polyetylenové hladké fólie mohou mít různé tvary, parametry a vlastnosti (díky přídavných aditiv). Fólie vyrábíme jednovrstvé nebo vícevrstvé. Vícevrstvé fólie jsou složeny z několika mikrovrstev a oproti jednovrstvým fóliím mají řadu výhod. Z polyetylenové (PE) fólie rovněž vyrábíme sáčky, pytle či proložky různých rozměrů, tvarů či velikostí.

Dodáváme rovněž stretchové fólie ruční i strojní, předepnuté stretch fólie, lepící pásky, pěnové fólie a profily, papírové obaly, lepenky, kartonové proložky, bublinkové obálky a další balící materiál.

Vždy se snažíme vyhovět vašim potřebám. Tudíž jsme schopni nabídnou výrobu na míru potřebám a přáním zákazníka.

Základní rozměry folií máme běžně skladem a ostatní výrobky jsme schopni dodat nejpozději do týdne od objednání. Využíváme vlastní rozvozová plachtová vozidla. Rozvážíme do celé ČR, Slovenska, Německa a Rakouska.

V tuto chvíli vyrábíme a skladujeme na více než 5000 m2 (provozovna Slavkov, Heršpice a Liberec) a plánujeme v budoucnu další výstavbu nových skladových prostor v Heršpicích (cca 1000 m2).

Chráníme životní prostředí. Zapojili jsme se do Systému sdruženého plnění EKO-KOM. Jsme schopni zajistit zpětný odběr a využít odpad z obalů. Připojte se i Vy k řadě našich spokojených zákazníků !

V naší společnosti pracují odborníci v oblasti obalových materiálů, a díky tomu dokážeme nabídnout výrobní sortiment, který převyšuje standardy v České Republice. Disponujeme nejnovějšími technologiemi a technologickými postupy, které ve spojení s novým vývojovým centrem zaručují kvalitní výrobky šetrné k životnímu prostředí. Našim cílem je kvalitní výroba obalových materiálů, včasné dodání a tím pádem spokojený zákazník.

Klademe velký důraz na naše spokojené zaměstnance, kterých si vážíme, protože víme, že bez nich to nejde.

Další informace o firmě HB pack s.r.o.

  • IČ : 04044908

Klíčová slova

  • obaly

  • bublinková fólie

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10