Urban Clean, s.r.o.

Příkop 843/4

602 00, Brno, Zábrdovice

  • +420 734746502
www.urbanclean.cz

Předmět činnosti firmy Urban Clean, s.r.o.

Myšlenka založit firmu vznikla při jednáních mezi pány Josefem Urbanem a Bernhardem von Trzaskou v období okolo srpna 2013. Filozofie nově vznikající firmy byla založena na původním podnikání obou partnerů a zohledňuje jejich odborné a praxí nabité zkušenosti v oblastech působení.

Bernard von Trzaska – se zabýval od roku 1992 čištěním objektů, fasád a dopravních prostředků v Rakousku a Německu. Získal zkušenosti s čištěním a likvidací Graffitových nátěrů z budov a jiných objektů, dále s čištěním dopravních prostředků – jako jsou vagony, lodě, ale i letadla. Jeho úsilí dokládá několik děkovných dopisů a článků v novinách. Za dobu svého působení se setkal s různými povrchy a druhy nečistot. Své dlouholeté zkušenosti s touto problematikou se snažil po celou dobu předávat dál svým následovníkům, mezi které patřili v letech 2012-2013 i bratři Urbanovi. Tím vznikla pracovní skupina v ČR s rozšířenou působností i na území Slovenska a v případě potřeby Polska.

Josef Urban pracuje již od roku 1988 ve stavebnictví a za celou dobu získával zkušenosti ve všech oblastech stavební výroby. Tím vznikl podnět založení vlastní společnosti v roce 2004, která se začala úzce specializovat na zateplování fasád, sádrokartonové konstrukce a drobné stavební práce. Zkušenosti z provádění stavebních prací vyvrcholily v roce 2010, kdy úspěšně složil zkoušky a získal autorizaci v oboru pozemní stavby.
Veškeré získané zkušenosti se nyní uplatňují i v oblasti čištění a údržby domů, fasád a objektů.

Založením nové firmy se nerozšiřuje jen působnost obou subjektů, ale i působnost v oblasti stavební výroby.

Další informace o firmě Urban Clean, s.r.o.

  • IČ : 02805677
  • DIČ : CZ02805677

Klíčová slova

  • jihomoravský kraj

  • zlínský kraj,

  • ocelové konstrukce

  • montáž a výroba ocelových konstrukcí

  • ocelové konstrukce

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10