HANÁK Servis s.r.o.

Janovice 275

739 11, Janovice, Frýdlant nad Ostravicí

  • +420 739 888 978
www.hanakservis.cz

Předmět činnosti firmy HANÁK Servis s.r.o.

Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý servis vašich nemovitostí i přilehlého okolí. Vaši střechu, fasádu, dlažbu i interiér nejen dokonale vyčistíme, ale i ochráníme, natřeme nebo zrenovujeme.

Zkušený tým
Všichni naši pracovníci mají nejen mnohaletou praxi v oboru, ale i nadále si zvyšují kvalifikaci na odborných školeních. Pravidelně sledujeme všechny moderní trendy a postupy. Můžeme tak vždy zvolit ideální postup prací.

Profesionální vybavení
Pro perfektní výsledek práce je kromě zkušeného týmu potřeba používat i kvalitní vybavení. Vlastníme špičkové profesionální vybavení, které zaručí nejen dokonalé provedení, ale zároveň i šetří náklady a můžeme vám nabídnout příznivé ceny. Stačí vyzkoušet jednu naši služby, například nátěr střechy a hned budete mít představu, jak profesionálně přistupujeme.

Jistota kvality
U nás si neobjednáte zajíce v pytli. Naším hlavním cílem je vaše spokojenost s našimi službami a věříme v dlouholetou spolupráci. Za kvalitu naší práce ručíme a předvedeme vám naši práci předem! Vzorový kus provedeme zdarma!

Vždy nízké ceny i pro malé zakázky
Před započetím zakázky vám připravíme zdarma kompletní cenovou nabídku a doporučíme použité postupy a technologie tak, aby byla provedená práce maximálně účinná a zároveň úsporná. Cena zakázky je tak vždy individuální a přesně na mírů. Neodmítneme ani malou zakázku, minimální cena objednávky je pouze 6.000 Kč.

Kde působíme?

Naše firma HANÁK Servis s.r.o. působí především v Moravskoslezkém krají a okolí, tedy Olomouckém a Zlínském kraji. Jedná se nejčastěji o města jako Ostrava, Frýdek-Místek, Havířov, Karviná, Český Těšín, Třinec, Hranice, Nový Jičín, Olomouc, Přerov, Zlín, Uherské Hradiště.

Další informace o firmě HANÁK Servis s.r.o.

  • IČ : 08839247
  • DIČ : CZ08839247

Klíčová slova

  • čištění

  • servis nemovitostí

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10