PROFI ČIŠTĚNÍ JAN MIKO

Farní 75/1

586 01, Jihlava

  • +420 737 531 500
www.profi-cisteni.com

Předmět činnosti firmy PROFI ČIŠTĚNÍ JAN MIKO

Provádíme profi čištění fasád, chodníků, dlažby nebo střech, které Vám přinese ochranu – hezčí vzhled – zachování kvality – snížení nákladů.

Na Vaší fasádě, střeše nebo dlažbě se po létech již projevuje zub času způsobený jejím neustálým používáním. Po několika létech navíc začnou porůstat mechem, houbou, řasami a plísní. A jednoho dne zjistíte, že se Vám už vůbec nelíbí. Nabízíme Vám perfektní řešení – staré proměníme v nové a krása se spojí s užitkem. Vše vyčistíme a naimpregnujeme proti porůstání mechem, houbami, řasami, plísní a proti prorůstání plevele atd. Objednejte si u nás bezplatné zkušební čistění.

Absorbuje Vaše fasáda, dlažba nebo střecha vodu? My Vám Vaši fasádu, dlažbu nebo střechu naimpregnujeme pomocí nanoimpregnace. Váš domov tak bude v bezpečí.

NANOTECHNOLOGIE
Nanotechnologie se zakládá na efektu biologické odbouratelnosti nanočástic, který je známý pod pojmem lotosový efekt. Lotos je vodní rostlina, která díky své mikrostruktuře odpuzuje vodu. Navíc neabsorbuje ani žádné nečistoty, které se nacházejí na povrchu. Příslušnou impregnací se napustí povrch a impregnace poté chrání podklad i několik let. Dešťová voda prostě stéká a odvádí s sebou nečistoty prakticky ze všech druhů materiálů. Impregnace přináší dlouholetou ochranu před vlhkostí, řasami, mechem a plísní.

https://www.facebook.com/proficistenimiko/
https://www.instagram.com/proficistenimiko/

Další informace o firmě PROFI ČIŠTĚNÍ JAN MIKO

  • IČ : 01231481

Klíčová slova

  • čištění chodníků

  • čištění fasád

  • čištění dlažeb

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10