Bowling Club Bystřice

Bystřice 1118

739 95, Bystřice

  • +420 558 995 967
www.bowlingbystrice.cz

Předmět činnosti firmy Bowling Club Bystřice

RESTAURACE
Srdečně Vás zveme k návštěvě Bowling Clubu, který se nachází v malebné podhorské obci Bystřice, která leží na Česko-Slovensko-Polském pomezí, v nadmořské výšce 350 - 780 m n. m. Bystřice je oblíbeným výletním místem zejména proto, že ji ze všech stran obklopují beskydské vrchy – Čantoryje, Javorový, Ostrý a Kozubová.

Rádi Vám nabídneme speciality z naší kuchyně, ze kterých doporučujeme Bavorská vepřová žebírka, krajové speciality nebozeleninové saláty. Na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Na výběr jejelení maso na několik způsobů. V pracovní dny podáváme dva druhy denního menu.

Pivaře jistě potěšíme dobře vychlazeným čepovaným pivem - Radegast, Pilsner Urquell, Velkopopovický kozel. V nabídce ale najdete také nealkoholické pivo Birrel nebo míchané nápoje.

Kapacita restaurace je 100 osob. V létě můžete využít příjemné posezení na terase. K dispozici je vlastní parkoviště.


BOWLING
Svého sportovního ducha můžete projevit na třech bowlingových drahách s automatickými stavěči. Každý hráč si může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.

Vstup na dráhu je povolen pouze ve sportovní obuvi s bílou podrážkou. Bowlingová obuv je zdarma k zapůjčení.


SALÓNEK
Kromě příjemného posezení v restauraci Vám nabízíme také možnost uspořádání společenských a firemních akcí - oslavy, svatby, promoce, pohřby, školení, prezentace, rauty, večírky nebo bankety.

Restaurace má k dispozici 2 salonky s kapacitou 50 osob. Na Vaše přání lze uzavřít i celou restauraci.

Naše prostory jsou ideální pro konání svateb. S přípravou svatební hostiny si musíte dělat starosti. Vše rádi vyřešíme za Vás

Další informace o firmě Bowling Club Bystřice

  • IČ : 2572796
  • DIČ : CZ8801305436
  • Počet zaměstnanců : 1

Klíčová slova

  • bowling

  • restaurace

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10