SEDLÁK MILOSLAV - Topimzdarma-morava

248

783 44, Drahanovice

  • +420 774 868 248
www.topimzdarma-morava.cz

Předmět činnosti firmy SEDLÁK MILOSLAV - Topimzdarma-morava

V době, kdy stoupají ceny energií, si naše společnost dala za cíl snížit náklady za tyto energie prostřednictvím vhodných a kvalitních výrobků. Kdo hledá moderní a kvalitní systém větrání, najde v našich inovativních modelech velký užitek.


Stále čerstvý vzduch v celém domě i při zavřených oknech. Maximální zvuková izolace chrání před venkovním hlukem.

Díky optimální výměně vlhkého vnitřního vzduchu za suchý venkovní vzduch zamezuje tvorbě plísní a dalším negativům spojených s vlhkostí, pozitivně působí na stavbu domu a chrání lidské zdraví.

High-Tech výměník ze speciální technické keramiky má účinnost až 90 % zpětného zisku tepla. V porovnání s větráním okny tak ušetří množství energie za vytápění.

Čistotu přivedeného venkovního vzduchu zajišťuje integrovaný prachový filtr. V nabídce je také pylový filtr nebo uhlíkový filtr, zamezující přenosu prachových částic a pachů z venkovního prostředí.

Jednotlivé modelové řady umožňují využití a instalaci v jakékoliv stavbě (rodinné domy, obchodní prostory, školy, mateřské školky a další). Decentní provedení vnitřního krytu a venkovního krytu v provedení různých barev garantují harmonický vzhled budovy.

Další informace o firmě SEDLÁK MILOSLAV - Topimzdarma-morava

  • IČ : 10623787

Klíčová slova

  • topení

  • vytápění

  • solární sety

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10