Veterinární ordinace Brno Vinohrady Líšeň MVDr. Boris Seman

Pálavské náměstí 3a

628 00, Brno

  • +420 544 210 718
www.veterina-seman.cz

Předmět činnosti firmy Veterinární ordinace Brno Vinohrady Líšeň MVDr. Boris Seman

Veterinární ordinace Brno Vinohrady Líšeň MVDr. Boris Seman
Dobrý den, vítejte webových stránkách veterinární ordinace s NONSTOP POHOTOVOSTÍ na mobilu Brno Líšeň Vinohrady www.veterina-seman.cz.

Jmenuji se MVDr. Boris Seman a jsem zde pro Vás a Vaše zvířecí miláčky ve veterinární ambulanci v Brně na Vinohradech, na Pálavském náměstí 3a.

Dovolte mi úvodem několik slov o sobě :

Narodil v jsem se do rodiny, která se již po několik generací věnuje péči o zvířata.

Můj otec, dlouhodobě se věnující veterinárnímu lékařství zejména v oblasti chovu koní, převzal po mém dědovi rodinnou chovatelskou stanici psů s názvem
" Zo Sengetova ", založenou již v roce 1968.

Má matka, vystudovaná zootechnička, pracovala na farmě chovu výkrmových brojlerů. Na dvoře jsme měli smečku psů, nějaké králíky a také hejno slepic -
v genech se mi tedy láska ke zvířatům zahnízdila již od raného mládí ;)

Tato příznivá rodinná konstelace přirozeně formovala moji osobnost, a tak
v době, kdy se lidé rozhodují o svém budoucím povolání, byla pro mne volba jasná : Láska a péče o zvířata se mi staly souzené, což mělo za následek, že jsem se vydal na dráhu veterinárního lékaře po vzoru svých předků.

V roce 2007 jsem ukončil "Univerzitu veterinárneho lekárstva a farmácie" v Košicích.

Ihned po promoci jsem nastoupil do zaměstnání na bratislavskou kliniku Vetline, později jsem přešel na veterinární kliniku Áčko-vet na obou těchto klinikách jsem pracoval jako samostatný veterinární lékař, veterinář, kdy jsem vykonával veterinární internistické, diagnostické, terapeutické a také veterinární chirurgické zákroky na psech, kočkách, domácích hlodavcích i exotických zvířatech.

Spolu s praxí na veterinární ambulanci jako veterinář, jsem vykonával praxi veterinárního lékaře ve velkochovech brojlerových kuřat.

V současné době úročím zkušenosti z dosavadní praxe samostatného veterinárního lékaře pro zdraví Vašich domácích mazlíčků.

Těším se na Vaši návštěvu ve veterinární ambulanci v Brně na Vinohradech, kde jsem pro Vás a zejména pro Vaše zvířecí přátele připraven poskytovat odbornou profesionální veterinární péči každý den včetně sobot a nedělí.

V případě akutních zdravotních stavů Vaši zvířátek jsem připraven poskytnout poradenství na telefonu a zejména NON STOP veterinární pohotovostní ošetření, kdy Vám doporučím nejvhodnější kroky, které lze v dané situaci podniknout.

Bude mi potěšením, pokud budete sledovat Veterinární ordinaci Brno Líšeň Vinohrady na Facebooku nebo Veterinární ordinaci Brno Líšeň Vinohrady na Google+ , kde pravidelně zveřejňujeme novinky, slevy, akce a zajímavosti..

Další informace o firmě Veterinární ordinace Brno Vinohrady Líšeň MVDr. Boris Seman

  • IČ : 03300978
  • DIČ : CZ683535625

Klasifikace a obory firmy Veterinární ordinace Brno Vinohrady Líšeň MVDr. Boris Seman

Klíčová slova

  • veterina

  • veterinární ordinace

  • brno ordinace

  • veterina

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10