Wavy Boats s.r.o.

Peroutkova 1383/7

150 00 Pra, Smíchov- Praha

  • +420 603814506
www.wboats.cz

Předmět činnosti firmy Wavy Boats s.r.o.

Společnost Wavy Boats s.r.o se zabývá prodejem exkluzivně zastoupených motorových člunů, rybářských polyethylénových a laminátových lodí, závěsných motorů, lodních vleků a širokou paletou příslušenství od lodních navigací Lowrance, Simrad, B&G, dále pak fendrů, lan, záchranných prostředků či čistících prostředků Star Brite až po lodní nádobí Marine Business, Brunner a dekorativní předměty.
Společnost Wavy Boats poskytuje záruční i pozáruční servisy přívěsných motorů, opravy lodí, je též poskytovatelem zimoviště pro lodě a letního stání lodních vleků.

Wavy Boats dlouhodobě spolupracuje a je výhradním zástupcem pro ČR a SR výrobce lodí společnosti Corsiva Yachting . Z výrobních hal společnosti Corsiva Yachting vychází široké portfolio moderních motorových člunů např. Coaster 600, Corsiva New Age, Corsiva Classic či Corsiva Tender.

Výhradním zástupcem pro ČR je naše společnost i pro obytné motorové lodě Sun Camper 30 a Balt 818 Titanium uváděný též jako Titan 818 – produkty loděnice Balt- Yacht.

Z loděnice Darek&CO pro naše klienty dovážíme celou produktovou řadu Aqualine, na německém trhu uváděnou pod označením Texas.

Wavy Boats též výhradně zastupuje loděnici Janmor a to velice oblíbenou a několika cenami oceněnou výtlačnou obytnou lodí Janmor 700.

Od října 2017 jsme se nově stali výhradním zastoupením společnosti AM Yacht specializující se moderní sportovní lodě v kategorii do 6m.

Jsou nabídky, které se prostě neodmítají. Mezi takové bezesporu patří nabídka od loděnice Parker o výhradním zastoupení této značky naší společností pro Českou republiku. Lodě Parker jsou určeny náročné klientele s požadavkem na nekomerčnost značky, precizní provedení a vysokou rychlost pohybu lodě po vodní hladině.

Specifickou oblastí našeho portfolia jsou polyethylenové čluny výrobce Roto-boat : Fish 260, Ranger 370, Kontra 450 a Fly. Tyto velice odolné, stabilní a bezúdržbové lodě se těší vzrůstajícímu zájmu jak mezi rybáři, půjčovnami lodiček tak i složkami záchranných sborů – hasičů či policie.

Od roku 2020, zastupuje naše společnost rybářské laminátové bassové lodě RiverFOX, které jsme představili již na výstavě For Fishing 2020. Výrobce nabízí modely s možností ovládání řízení pákou na motoru nebo dálkovým ovládáním s konzolí řízení. K dispozici jsme dali model RiverFOX 470 mistrům svět v lovu přívlačí z lodě bratrům Koudelkovým, kteří reprezentují naši firmu.

Nabídku přepravníků lodí zastupujeme značkou Temared. Lodní vleky těchto upřednostňujeme na základě vlastních, mnohaletých a výborných zkušeností. Nabízíme celou řadu modelů od 750kg do 3,5 tuny.

Naše společnost je také výhradním zástupcem a dovozcem navigačních přístrojů a echolotů koncernu Navico – produktů Lowrance, Simrad a B&G. Lowrance, Simrad a B&G se velkoobchodně věnujeme v divizi Bohemia – Marine http://bohemia-marine.cz/.

Nabízíme prodej a instalaci dokormidlovacích klapek značky ZipWake.

V prodeji, záručním i pozáručním servisu lodních přívěsných motorů se specializujeme na vysoce kvalitní značky motorů Suzuki a Mercury.

Další informace o firmě Wavy Boats s.r.o.

  • IČ : 29146011
  • DIČ : CZ29146011

Klíčová slova

  • vozidly

  • provozovaná

  • pronájem

  • tuny

  • včetně

  • osob

  • nejvýše

  • přepravu

  • určenými

  • osobní