Slezská projektová společnost, spol. s r.o.

Olomoucká 9/8

746 01, Opava

  • +420 777746902
www.sps.opava.cz
Logo Slezská projektová společnost, spol. s r.o.Doporučujeme

Předmět činnosti firmy Slezská projektová společnost, spol. s r.o.

Slezská projektová společnost spol. s r. o. Opava byla založena v květnu 1991 a svoji činnost zahájila v září 1991. Základ společnosti tvořilo deset společníků - vedoucích projektantů, kteří získali svoji praxi a odbornost dlouholetým působením v opavském ateliéru Stavoprojektu Ostrava. Sídlo společnosti bylo do září roku 2001 na adrese Horní náměstí 49, od října roku 2001 do prosince 2009 bylo sídlo společnosti na adrese Hradecká 3 a od ledna roku 2010 je sídlo společnosti na adrese Olomoucká 8.

Vědomí a perspektivní potřeba zachovat komplexnost v projektování, byl opavský ateliér transformován do podoby projektové společnosti, kterou v současné době tvoří čtyři společníci a čtyři zaměstnanci. Všechny rozhodující profese jsou zajišťovány autorizovanými architekty, inženýry a techniky. Ve specializovaných činnostech spolupracujeme s osvědčenými firmami a fyzickými osobami, které získaly naši důvěru pro svůj profesionální přístup.

Naším cílem je komplexní zpracování projektové dokumentace všech druhů občanské a bytové výstavby. Nabízíme tím investorovi možnost konzultací a jednání na jednom místě za účasti všech potřebných profesí při zajišťování "jeho" akce. Dřívější zaměření na bytovou, školskou a zdravotnickou výstavbu je v dnešní době přizpůsobeno poptávkou a pozornost je zaměřena do oblasti aktuální poptávky investorů, která se týká školství, částečně zdravotnictví, vyšší občanské event. průmyslové výstavby a v současném období i bytové výstavby.

Abychom zabezpečili kontinuitu předávání zkušeností a informací, doplňujeme postupně projektovou společnost o absoloventy škol, neboť máme zájem o dlouhodobý rozvoj firmy.

Slezská projektová společnost je členem svazu podnikatelů ve stavebnictví a členem hospodářské komory.

Autorizace v oborech : architektura, pozemní stavby

Vlastní kapacity : architektura, pozemní stavby, statika a dynamika staveb (statické posudky a soudně znalecké posudky), rozpočtování, návrhy protiradonových opatření.

Kooperace : požární technika, POV, akustika, geologický a radonový průzkum, výškopisné a polohopisné zaměření, vytápění, vzduchotechnika, zdravotechnika, elektroinstalace, výpočty a návrhy osvětlení, Průkaz energetické náročnosti budov - PENB.

Další informace o firmě Slezská projektová společnost, spol. s r.o.

  • IČ : 00563145
  • DIČ : CZ00563145

Klasifikace a obory firmy Slezská projektová společnost, spol. s r.o.

Klíčová slova

  • projekty

  • projektová činnost