Petra Steinocherová- Penzion Jámy

č.p. 157

592 32, Jámy

  • +420 732755754
www.penzionjamy.cz
Logo Petra Steinocherová- Penzion JámyDoporučujeme

Předmět činnosti firmy Petra Steinocherová- Penzion Jámy

Svatební sál s kapacitou až 80 lidí je vhodný právě pro svatební hostinu, oslavu nebo pro firemní prezentaci či školení. Salonek má samostatný vchod, oddělené sociální zařízení, je vybaven chladničkou a vlastním výčepním zařízením, které je součástí samostatného baru v zadní části. V přední části je prostor pro taneční parket a hudebníky. K dispozici je i párty stan na venkovní grilování a posezení například pro kuřáky. Vše je stavebně odděleno tak, abyste se nepotkávali s hosty restaurace a měli dostatečné soukromí.

Dále je zde možnost civilního obřadu přímo ve venkovních prostorách u penzionu s tím, že na obřad dojíždí oddávající a matrikářka ze Žďáru nad Sázavou. Církevní obřad pro věřící je možný ve farním kostele svatého Martina, který je 50m od penzionu. V tomto případě je nutné, abyste osobně kontaktovali pana faráře.

K dispozici máme 3x dvojlůžkový pokoj a 2x třílůžkový pokoj.
Každý pokoj má samostatnou koupelnu se sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem.
Na pokojích je lednička a bezdrátové připojení k internetu.

okolí Nového Města na Moravě a Žďáru nad Sázavou
V okolí naší obce je vynikající terén pro cykloturistiku i turistiku po vyznačených trasách, které vedou k přírodním i turistickým zajímavostem jako je např. kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře, hrad Pernštejn, westernové městečko Šiklův mlýn, skalní útvary Devět skal či Dráteničky.

Rodinám s dětmi doporučujeme navštívit ZOO i Vodní ráj v Jihlavě. Zajímavý výlet je i do skanzenů Veselý kopec a Hlinsko nebo se můžete vydat hledat sochy známeho sochaře Olšiaka.

Další informace o firmě Petra Steinocherová- Penzion Jámy

  • IČ : 17598681

Klasifikace a obory firmy Petra Steinocherová- Penzion Jámy

Klíčová slova

  • ubytování

  • penzion

  • penzion

  • penziony

  • ubytování