KREASVĚT- NATALYA ANDROSSENKO

Palmovka 553/6

180 00, Praha, Libeň

  • +420 775937692
www.kreasvet.cz

Předmět činnosti firmy KREASVĚT- NATALYA ANDROSSENKO

Každý z nás umí něco jiného – ten dělá to a ten zas tohle. Někdo umí vyléčit kdejaký nešvar, jiný čaruje v kuchyni za plotnou a někdo, stejně jako MY, je tvůrčí osobnost. Pokud se u nás rozhlédnete kolem, spatříte, že jsem tým kreativců tělem i duší, a protože věříme, že tvořit může každý, komu to bude dělat radost, snažíme se tím pádem, aby se uměleckého zadostiučinění dostalo i všem.

Tak jako patří k Česku neodmyslitelně svíčková omáčka, plzeňské pivo, či naše tradice, tak i náš Kreasvet patří již do této party - a nejen on, i vše, co u nás naleznete.

Mnozí z vás si nás vybaví hlavně ve spojitosti s malováním podle čísel, ale chyba lávky. My umíme mnohem víc – vařit, prát, užívat si života, ale především tvořit a tvoření neznamená jen malovat. Pojďme se tedy společně podívat, co vám naše české ručičky přichystaly…

Krom již zmiňovaného malovaní podle čísel, které učiní umělce z každého - ať se jedná o malé dítko, či dospělého člověka, o zkušeného, či tvorbou nepolíbeného, o křehkou dívku, či tvrdého motorkáře, vybere si u nás prostě každý. A pokud přeci jen ne, může nám zaslat fotografii a my mu podle ní vykouzlíme plátno s očíslovaným náčrtem, namícháme správné odstíny barev a samozřejmě přidáme i štětce. A pro ty z vás, co si myslí, že pouze přeposíláme, tak vůbec ne! Plátna sami chystáme k použití, číslujeme, tiskneme, natahujeme na rám a co se barev týká, všechny se „vaří“ v naší kuchyni, kde tomu velí paní Olinka, kreativec na svém místě a úžasně vtipný člověk, který se snad se štětcem v ruce narodil. A protože chceme dát šanci nejen v uměleckých kruzích, spolupracujeme i s chráněnou dílnou sídlící na Vysočině, kde nám jiné šikovné české packy pomáhají a nutno říci, že zvládají práci tak dobře, že je radost na ně pohledět.

Dále u nás můžete natrefit na kreativní sady, jako například na korálkovou sadu, ze které vám pod rukama vyroste rozkvetlý stromeček, který sice zabere chviličku času, ale výsledek bude stát za to. Dále tu na vás čekají třeba diamantové mozaiky, které se dají za zainteresovat také jako nástěnné hodiny a mnoho dalšího.

A jestli se strachujete pustit do kreativního dobrodružství sami, můžete navštívit naši kreativní školičku, kde vám se vším rádi pomůžeme, poradíme, ukážeme, ale hlavně si tvořeníčko společně užijeme! Kurzy máme různorodé, a tak se nemusíte bát vlka nic, že byste si nevybrali, co vašemu srdci nejbližší. Navíc nám rovnou budete moci nahlédnou i pod pokličky a na vlastní oči se přesvědčit, že vše připravujeme v Česku z českých „surovin“, kvalitně vlastníma rukama, někdy i vlastní tiskárnou, ale hlavně s láskou v našich uměleckých srdíčkách.

Další informace o firmě KREASVĚT- NATALYA ANDROSSENKO

  • IČ : 08053383

Klíčová slova

  • kreasvět

  • malování

  • malování podle čísel

  • omalovánky

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10