GUMEX, spol. s r.o.

Za Drahou 1856

696 62, Strážnice

  • +420 518 399 571
www.gumex.cz

Předmět činnosti firmy GUMEX, spol. s r.o.

Specializovaný dodavatel průmyslových podniků i koncových uživatelů: průmyslové hadice, spony, spojky, hydraulické hadice a koncovky, těsnicí pryže, silikonové, pryžové, mikroporézní profily, průmyslové podlahoviny s desénem, dopravníkové pásy, lepidla a sekundová lepidla, systémy pro ochranu kabelů. Další pryžové a plastové výrobky.
Služby:
- výroba a servis hydraulických hadic s koncovkami
- osazování hadic koncovkami
- lepení pryží, polep pryže samolepicí vrstvou
- strojní řezání pryží
- tvarové řezání na vodním paprsku
- tvarové řezání na digitálním plotru
- spojování dopravníkových pásů
- osazování dopravníkových pásů korečky, unašeči, vodicími lištami (klínky)
- řezání hadic na požadované délky
- příprava zboží (našich materiálů) pro prvovýrobu a servis (kompletace zakázek)
Výrobky:
- protihlukové desky na PU bázi
- mikroporézní pryže
- pryžové profily
- profily z mikroporézní pryže
- pryžové profily s kovovou výztuhou
- silikonové pryže
- silikonové profily
- silikonové pryže a profily expandované
- kulové kohouty kovové
- kulové kohouty nerezové
- vysokotlaké rychlospojky kovové
- termoplastické hadice
- recyklovaná pryž (Elaston - ELTEC)
- navijáky na hadice plastové, kovové
- mazací technika
- hadičky k mazacím lisům
- mazací lisy
- mazací spojky
- strojní řezání pryží na digitálním plotru
- řezání a dělení materiálů vodním paprském
- technické fólie
Hadice
Dodávky hadic pro kapaliny, plyny a sypké hmoty. Fekální savice, hadice pro horkou vodu, chladicí kapaliny, hadice na vodu, vysokotlaké hadice na beton, hasičské hadice, hadice pro chemický průmysl, hydraulické hadice, plastové hadice, hadice pro farmaceutický průmysl, hadice pro oleje a benzíny, zahradní hadice, hadice ke vzduchovým rozvodům, hadice pro páru, vysavačové hadice, vzduchotechnické hadice, plynové a svářečské hadice, výfukové hadice, hadice pro údržbu komunikací, hadice na sypké látky a betonové směsi a další sortiment hadic.
Spony a spojky
Dodávky: eurospojky, spojky GEKA, hadicové spony, hadicové spojky, rychlospojky KAMLOK, hadicové koncovky, kulové ventily, hadicové šroubení, spojovací díly hadic, navijáky hadic, spojky BAUER, FERRARI, PERROT, plastikářské rychlospojky, stříkací pistole a další příslušenství hadic.
Hydraulické příslušenství
Dodávky: nízkotlaké hydraulické koncovky, koncovky pro hydraulické hadice, koncovky pro hydraulické hadice s přírubou, kulové ventily pro hydrauliku, objímky, manometry, vakuometry, krytky na vsuvky, rychlospojky pro hydrauliku (bezodkapové, kuličkové, pro brzdové systémy, šroubovací pro potrubní systémy), hydraulické šroubení.
Kabelové chráničky
Plastové chráničky pro kabelové rozvody, konektory pro plastové kabelové chráničky, kovové chráničky kabelových rozvodů, chráničky a konektory pro chráničky NORTIGHT, ochranné ohebné trubky a konektory NORDUC, plastové a ochranné návleky.
Těsnění, těsnicí pryže
Dodávky: antistatické těsnicí pryže, těsnicí desky EVA, desky z recyklované pryže, gumové břity na sněhové radlice, membránové plátno, mikroporézní pryže, pryže odolné proti olejům, povětrnostním vlivům, teplotám, pryže pro potravinářské účely, pryže pro mechanické namáhání, těsnicí fólie ze silikonové kompaktní pryže, těsnicí desky ze silikonové expandované pryže, Hardy spojky, HYPALON.
Pryžové profily
Mikroporézní profily v metráži, profily z kovovou výztuhou PIRELI, kompaktní profily z EDPM pryže, olejivzdorné profily z NBR pryže, profily ze silikonové pryže, pryžové profily "NOTA", "E", "L", "OBJÍMKA", "T", "U", těsnění oken dopravních prostředků.
Dopravníkové pásy
Dodávky: pryžové dopravníkové pásy, PVC dopravníkové pásy, korečky, vodicí klíny, unašeče pro dopravníkové pásy, spojky k dopravníkovým pásům, obložení hnacích bubnů dopravníkových pásů, opravný materiál pro dopravníkové pásy, spojování dopravníkových pásů
Protihlukové desky
Dodávky protihlukových desek z akusticko absorbčního materiálu pro prostory s kompresory, zvukotěsné kabiny a motorové prostory.
Fólie
Dodávky technických fólií, barevné fólie, fólie do vrat a průchodů, PVC fólie, hydroizolační fólie, PVC pásky, transparentní fólie.
Lepidla
Dodávky lepidel. Lepidla na dopravníkové pásy, anaerobní lepidla a tmely, aktivátory, odmašťovače a tužidla, alkaprénová lepidla, sekundová lepidla, tekuté rukavice, silikonové pevnostní tmely, extreriérové tmely - butylplast.
Ostatní výrobky
Dětské hračky, bezazbestové těsnicí desky, mazací technika, kanálové vpusti, svařovací a ochranné závěsy, pryžové retardéry, polyuretanové desky, prodložky pro zvedáky v autoservisech, vodní filtry, teflonové pásky, samovulkanizační pásky, NP desky.
Zakázkové pryžové a silikonové profily
Výroba pryžových profilů a silikonových profilů na zakázku. Řezání vodním paprskem.

Další informace o firmě GUMEX, spol. s r.o.

  • IČ : 49975366
  • DIČ : CZ49975366
  • Počet zaměstnanců : 123
  • Datum založení : 1.1.1994
  • Výrobce : ano
  • Distributor : Ano
  • Dovozce : Ano
  • Vývozce : Ano

Klasifikace a obory firmy GUMEX, spol. s r.o.

Klíčová slova

  • dopravníkové

  • hadice

  • pásy

  • profily

  • pryže

  • pryžové

  • řezání

  • silikonové

  • spojky

  • těsnicí

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10